Menu

De meest complete app voor uw bungalowpark

U zoekt een app voor uw bungalowpark, omdat u mee wilt gaan met de tijd en omdat u uw gasten altijd en overal van belangrijke en leuke informatie wilt voorzien. U bent echter vooruitstrevend en wilt nog meer doen met de app? Zo wilt u ook de schoonmaakafdeling en de Technische Dienst aan kunnen sturen. Dit is allemaal mogelijk met de apps van Recreatieapps.nl. De apps zijn speciaal voor de recreatiebranche ontwikkelt en zijn mooi, gemakkelijk en efficiënt. Ze zijn bovendien in uw eigen huisstijl op te maken. Elke app is hierdoor anders, omdat ook elk bungalowpark anders is!

Speciaal voor de recreatiebranche

Recreatie-apps.nl is onderdeel van AICN, al jarenlang een toonaangevende naam in de recreatiebranche. Waar we al jarenlang vele recreatiebedrijven van onze producten en diensten voorzien, hebben we met apps voor bungalowparken een nieuw en innovatief terrein betreden. Een terrein dat vele kansen biedt voor uw bungalowpark. De kennis en ervaring die we in alle voorgaande jaren op hebben gedaan, zullen we inzetten om voor u de meest complete apps te ontwikkelen.

Efficiënt en besparend

Recreatie-apps.nl heeft al voor vele bedrijven een app ontwikkeld. Voor elk van deze bedrijven heeft de app bijgedragen aan het verhogen van de efficiëntie en het gemak voor zowel de gast als de medewerkers. Bovendien profiteren veel bungalowparken, omdat ze besparen op hun kosten. Hieronder zijn onze twee meest bekende apps voor bungalowparken opgesomd, welke natuurlijk aan uw eigen bedrijf aan te passen zijn. Een derde app is bovendien in de maak!

Gastgemak-App

Met de Gastgemak-App kunt u gemakkelijk al uw parkinformatie met uw gasten delen. Uw faciliteiten, de openingstijden, het recreatieprogramma, het restaurantmenu, de aanbieding van uw campingwinkel en alle andere informatie kunnen mooi en overzichtelijk worden weergegeven. Met de Gastgemak-App bespaart u tijd en geld op uw printjes en als u zich bedenkt dat u met deze app ook nog eens geld kunt verdienen met promotie via banners en pushberichten in de app, dan heeft u uw investering snel terugverdiend.

Neem contact op en ontwikkel uw eigen app voor bungalowpark!

Liever een App voor Campings? Ook die hebben wij!

Bent u ook overtuigd geraakt van het gemak en de meerwaarde van één of meerdere apps voor uw bungalowpark? Aarzel dan niet en neem contact op met Recreatie-app.nl! We maken graag een afspraak om voor u de meest complete app voor uw bungalowpark te ontwikkelen!

Contact opnemen

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag