App voor bungalowpark

De meest complete app voor uw bungalowpark

U zoekt een app voor uw bungalowpark, omdat u mee wilt gaan met de tijd en omdat u uw gasten altijd en overal van belangrijke en leuke informatie wilt voorzien. U bent echter vooruitstrevend en wilt nog meer doen met de app? Zo wilt u ook de schoonmaakafdeling en de Technische Dienst aan kunnen sturen. Dit is allemaal mogelijk met de apps van Recreatieapps.nl. De apps zijn speciaal voor de recreatiebranche ontwikkelt en zijn mooi, gemakkelijk en efficiënt. Ze zijn bovendien in uw eigen huisstijl op te maken. Elke app is hierdoor anders, omdat ook elk bungalowpark anders is!

Speciaal voor de recreatiebranche

Recreatie-apps.nl is onderdeel van AICN, al jarenlang een toonaangevende naam in de recreatiebranche. Waar we al jarenlang vele recreatiebedrijven van onze producten en diensten voorzien, hebben we met apps voor bungalowparken een nieuw en innovatief terrein betreden. Een terrein dat vele kansen biedt voor uw bungalowpark. De kennis en ervaring die we in alle voorgaande jaren op hebben gedaan, zullen we inzetten om voor u de meest complete apps te ontwikkelen.

Efficiënte en besparend

Recreatie-apps.nl heeft al voor vele bedrijven een app ontwikkeld. Voor elk van deze bedrijven heeft de app bijgedragen aan het verhogen van de efficiëntie en het gemak voor zowel de gast als de medewerkers. Bovendien profiteren veel bungalowparken, omdat ze besparen op hun kosten. Hieronder zijn onze twee meest bekende apps voor bungalowparken opgesomd, welke natuurlijk aan uw eigen bedrijf aan te passen zijn. Een derde app is bovendien in de maak!

Gastgemak-App

Met de Gastgemak-App kunt u gemakkelijk al uw parkinformatie met uw gasten delen. Uw faciliteiten, de openingstijden, het recreatieprogramma, het restaurantmenu, de aanbieding van uw campingwinkel en alle andere informatie kunnen mooi en overzichtelijk worden weergegeven. Met de Gastgemak-App bespaart u tijd en geld op uw printjes en als u zich bedenkt dat u met deze app ook nog eens geld kunt verdienen met promotie via banners en pushberichten in de app, dan heeft u uw investering snel terugverdiend.

Schoonmaak-App

Met de Schoonmaak-App kunt u de schoonmaak van uw accommodaties eenvoudig plannen en regelen. Uw schoonmakers kunnen op hun telefoon of tablet namelijk eenvoudig zien welke accommodaties u vandaag voor ze heeft gepland om schoon te maken. Uw schoonmakers kunnen de accommodaties via de app bovendien eenvoudig zelf vrijgeven als deze schoongemaakt is, waardoor u gemakkelijk kunt zien of gasten die eerder dan de officiële aankomsttijd al bij u aan de balie staan, al naar hun accommodatie kunnen. Wát een service zult u telkens weer verlenen en de eerste goede indruk op de gasten is direct bij aankomst al gemaakt!

De Schoonmaak-App kan ook als app voor bungalowpark voor de Technische Dienst ingezet worden. De schoonmaak en alle andere afdeling kunnen namelijk gemakkelijk taken voor de Technische Dienst in de app voor bungalowparken zetten als ze merken dat er iets kapot is of als er iets mist. Aangezien de Technische Dienst toegang heeft tot de Schoonmaak App, krijgen zij direct een melding op hun telefoon of tablet en kan er direct actie ondernomen worden. Uw park zal er altijd tiptop uitzien dankzij deze fantastische facility app!


Neem contact op en ontwikkel uw eigen app voor bungalowpark!

Bent u ook overtuigd geraakt van het gemak en de meerwaarde van één of meerdere apps voor uw bungalowpark? Aarzel dan niet en neem contact op met Recreatie-app.nl! We maken graag een afspraak om voor u de meest complete app voor uw bungalowpark te ontwikkelen!

Contact opnemen

Liever een App voor Campings? Ook die hebben wij!

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »