Menu

App voor Campings: altijd actueel!

Met de Gastgemak App voor uw camping van Recreatie-Apps bent u altijd actueel en biedt u uw gasten op elk moment van de dag - of ze nu op uw camping zijn of een uitstapje maken in de interessante omgeving - de juiste informatie. Met een app kunt u eenvoudig, efficiënt en op een mooie visuele manier uw faciliteiten, openingstijden, recreatieprogramma en restaurantmenu met uw gasten delen. Bovendien kunt u via banners en pushberichten gemakkelijk en duidelijk het belangrijkste nieuws en aanbiedingen met uw gasten delen. Dit zal extra omzet opleveren. Bovendien is een app voor uw camping kostenbesparend, omdat u uw gasten bij aankomst niet meer de dure, geprinte welkomstpakketten mee hoeft te geven. Tot slot is een app voor campings of nog veel meer gebieden in te zetten, bijvoorbeeld als Schoonmaak App of app voor de Technische Dienst.

App voor campings, hoe werkt het?

  1. U kunt de app zelf vullen met teksten, beelden en uw logo, of dit door Recreatie-Apps laten verzorgen
  2. Zodra de camping app goed ingevuld is, wordt deze aangemeld bij de stores
  3. U kunt altijd wijzigingen in de app aanbrengen. Zo kunt u bijvoorbeeld elke week uw recreatieprogramma updaten, een nieuw restaurantmenu invoeren en natuurlijk aanbiedingen, acties en kortingen toevoegen.
  4. De app voor campings heeft een functie voor meertaligheid

Interesse in een app voor campings?

Wilt u meer informatie over één van bovenstaande app voor campings en ervaren wat voor voordelen voor u kunnen zijn? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden!

Neem contact op

Demo aanvragen

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag