Menu

Onze app voor Campings is altijd actueel!

Een app voor alle campings in heel Nederland

Een app voor campings dat ervoor zorgt dat je makkelijker interactie hebt met je gasten? Een app die de omzet van jouw camping verhoogt en waarmee je onder andere gasten makkelijk voorziet van informatie? De Recreatie-App is speciaal ontwikkeld voor alle campings in Nederland! Van klein tot groot. Onze camping app is betaalbaar en daardoor is de drempel laag.

In de zomer heb je veel gasten op jouw camping en er gebeurt altijd veel. Het is erg moeilijk om snel informatie bij al je gasten te krijgen. Door middel van onze app houd je met iedere gast makkelijk contact en hiermee bespaar je tijd. Een leuke bijkomstigheid is dat je ook nog eens extra omzet genereert. Een app voor campings die het beheren van je camping leuker, fijner, makkelijker en anders maakt!

De beste camping app

Met onze recreatie app kun je zelf zo creatief zijn als je wilt. Het is niet alleen een manier om je gast te informeren, maar ook een ideale manier om makkelijk contact te leggen en om iedere gast meer te betrekken bij je camping. Hoe meer tijd je in de recreatie app steekt des te meer je ervoor terug krijgt. 

Hoe je dit allemaal kunt doen? Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is? En wat onze app precies inhoudt? Lees hieronder verder wat onze app voor campings je allemaal kan bieden! Een recreatie app ontwikkeld door ondernemers uit de recreatie branche. Wij weten wat er speelt en wat er nodig is. Niet alleen de beste camping app in Nederland, maar ook de leukste, want je kunt er alle kanten mee op. Wil je meer weten?

Vraag hier een vrijblijvende demo aan

Recreatie-App: de app voor campings

Met de Gastgemak App voor jouw camping van Recreatie-Apps ben je altijd actueel. Onze app voor campings biedt jouw gasten op elk moment van de dag - of ze nu op jouw camping zijn of een uitstapje maken in de interessante omgeving - de juiste informatie.

Met een recreatie app kun je eenvoudig, efficiënt en op een mooie visuele manier jouw faciliteiten, openingstijden, recreatieprogramma en restaurantmenu met jouw gasten delen.

Een app voor campings die je breed in kunt zetten voor verschillende doeleinden! Deze recreatie app helpt je om makkelijker door het hoogseizoen te komen. 

Jouw gasten op de hoogte houden en brengen

Ook kun je via banners en pushberichten gemakkelijk en duidelijk het belangrijkste nieuws en aanbiedingen met jouw gasten delen. Dit zal extra omzet opleveren. Is het mooi weer, verkoop je ijsjes voor verkoeling én voor een leuke prijs? Stuur een pushmelding die iedereen direct zal ontvangen.

Maak een bericht, druk op één knop en laat al jouw gasten direct weten dat er een ijscokar staat. Sneller, makkelijker en minder arbeidsintensief. Je hoeft het park niet op, want dit allemaal kan gemaakt en gestuurd worden vanuit de receptie. Het fijne is dat alle medewerkers toegang kunnen krijgen!

Met één druk op de knop

Is er bijvoorbeeld een leuk evenement die spontaan georganiseerd wordt? Dan stuur je een melding, met onze app voor campings, naar alle gasten en zo is iedereen snel op de hoogte. Zo hoef je geen flyers meer te maken en op te plakken, is er ruimte voor meer spontane acties en evenementen. Voor de creatieve bijen een geweldige toevoeging aan de recreatie app!

Bovendien is onze app voor campings kostenbesparend, omdat jij jouw gasten bij aankomst niet meer de dure, geprinte welkomstpakketten mee hoeft te geven. 

Tot slot is een app voor campings of nog veel meer gebieden in te zetten, bijvoorbeeld als Schoonmaak App of app voor de Technische Dienst.

App voor campings, hoe werkt het?

  1. Je kunt de Vakantie App zelf vullen met teksten, beelden en jouw logo, of dit door Recreatie-Apps laten verzorgen.
  2. Zodra de camping app goed ingevuld is, wordt deze aangemeld bij de stores.
  3. Je kunt altijd wijzigingen in de hotel app aanbrengen. Zo kun je bijvoorbeeld elke week jouw recreatieprogramma updaten, een nieuw restaurantmenu invoeren en natuurlijk aanbiedingen, acties en kortingen toevoegen.
  4. De app voor campings heeft een functie voor meertaligheid.

Een recreatie app laten maken?

Dat is helemaal niet nodig want waarom een recreatie app laten maken als wij er al één voor je hebben! Je kunt direct gebruik maken van onze app voor campings. Het mooie is dat je jouw huisstijl, de inrichting én het beheer van de app in eigen hand hebt. 

Ben je als ondernemer erg druk? Dan helpen wij je ook om de app in te vullen met teksten en foto's, want dit kun je bij ons ook uitbesteden. Je kunt zelf de app invullen en gebruiken naar wens, maar wij kunnen je ook volledig ontzorgen.

Veel functionaliteiten voor een klein bedrag

Voor het gebruik maken van de app betaal je ons een maandelijkse bijdrage en een eenmalige bijdrage voor het opstarten. Je hoeft hierdoor niet te rekenen op dure ontwikkelkosten en je hoeft niet te wachten op de app, omdat de app niet meer ontwikkeld hoeft te worden. 

Een recreatie app laten maken is dus onnodig. Met onze bestaande app voor campings bespaar jij kosten, tijd en je creëert hiermee méér omzet bij jouw gasten en de app is voor jouw gasten gratis te downloaden!

Creëer extra service en omzet 
Binnen de Recreatie-App is er ook een bestelmodule beschikbaar. In deze module kan de gast zijn/haar bestelling direct online via de app doorgeven. Denk bijvoorbeeld aan broodjes, snacks, friet en pizza's. Deze zijn binnen een handomdraai besteld wat zorgt voor een win-win situatie!

Koppel je campingwinkel, bakker of snackbar aan deze bestelmodule en zo kunnen gasten iets bestellen naar wens. Dit kan de gast dan direct online afrekenen. Het is tegelijkertijd een mooie tool om te zien wat de camping allemaal aanbiedt aan hapjes en drankjes. Een leuke toevoeging voor de camping als voor de gast.

Het proces automatiseren

De bestellingen komen automatisch in een aparte beheeromgeving binnen, inclusief een bevestiging per e-mail. Geef jouw bakker of supermarkt een eigen inlogcode, zodat deze de bestellingen overzichtelijk kan houden.

Eenvoudig te beheren en bestellijsten eenvoudig uit te printen. Een leuke extra service naar jouw gast, met natuurlijk kans op extra omzet! Een app voor campings die het beheer van je camping niet alleen leuker, maar ook makkelijker maakt! Bekijk hieronder een voorproefje van de bestelmodule van de recreatie app.

App voor campings

Wij helpen je graag met het promoten van jouw nieuwe app! 

Meestal kost het even wat tijd om jouw gasten te laten wennen aan jouw nieuwe app. Daarnaast kost het vaak even tijd voordat het wat bekender wordt. Wij hebben daarom voor het gemak alvast enkele promotiepakketten voor je samengesteld, zodat onze app voor campings al heel snel niet meer weg te denken is!

Voor een bedrag van al € 87,50 beschik je over één van de vier promotiepakketten. Wij geven naast alle promotiepakketten ook enkele extra tips om nog meer bekendheid van de app te creëren.

Hoe meer mensen op het park de app downloaden hoe makkelijker het wordt om jouw gasten te informeren. Laat staan alle tijd die je hiermee bespaard. In een drukke zomer telt iedere second. Dan is deze app voor campings dé uitkomst!

Promotiepakket bestellen

Interesse in een app voor campings?

Wil je meer informatie over de bovenstaande app voor campings en ervaren wat alle voordelen voor jouw kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Ons enthousiast personeel staan je graag te woord om je verder te helpen en om je vragen over de recreatie app te beantwoorden. Graag vertellen ze je alles over de voordelen die je ontvangt bij het gebruik van de recreatie app. Dé beste app voor campings die je verder helpt!

Neem contact op

Ben je dus benieuwd naar alle mogelijkheden, wil je meer informatie of wil je een demo aanvragen? Dat kan! Klik hieronder om een demo aan te vragen. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien, die onze app voor campings je biedt!

Demo aanvragen

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag