Menu

Onze speciale app voor hotels!

Waarom een app voor hotels: extra service en omzet

Een app voor hotels speelt in op twee van de belangrijkste zaken die er in de hotelbranche zijn: gastvriendelijkheid en service. Een app voor je hotel kan een grote en belangrijke rol in duidelijke informatieverschaffing spelen.

Dit geldt zeker voor de Gastgemak App van Recreatie-Apps. Deze app voor hotels is duidelijk, efficiënt, mooi vormgegeven en omzetverhogend en kostenbesparend. 

Efficiënte informatievoorziening

Met onze app kun je jouw hotelgasten over heel veel verschillende dingen informeren. Bijvoorbeeld de faciliteiten van het hotel, zoals de wifi, de dinermogelijkheden voor het restaurant, openingstijden en nuttige informatie. Ook kun je leuke tips geven voor de omgeving.

Een app voor hotels kan eraan bijdragen om elke gast de informatie te verschaffen die hij of zij wil vinden. Zelfs jouw eigen hotelfolders, losse aanplakbiljetten en losse kortingscoupons, die nu nog jouw hele receptiebalie of zelfs jouw hele lobby bezetten vervangen. Recreatie-Apps noemt deze app niet voor niets de Gastgemak-App.

Informeer jouw gast via een pushbericht

Jouw eigen app, die speciaal is ontwikkeld voor hotels, beschikt ook over de mogelijkheid om een pushbericht te sturen naar gebruikers van de App.

Je kunt hier zelfs een locatie aan koppelen. Bijvoorbeeld alleen naar gebruikers die op dat moment in het hotel zijn. Met deze mogelijkheid kun je nieuws, mededelingen, aanbiedingen of kortingen delen. Hiermee genereer je ook nog eens extra omzet!

Altijd up-to-date

De app voor campings en hotel is eenvoudig door jezelf up-to-date te houden via het makkelijke beheerprogramma. Zo beschikken jouw gasten altijd over de actuele informatie van het hotel, maar ook de informatie over uitjes in de omgeving en evenementen.

Denk je er alleen al eens aan hoeveel tijd onze app voor hotels je bespaart op het aanvragen van de juiste folders uit de omgeving.

Technische dienst hotel 

Overigens kan ook de Technische Dienst geheel op deze App voor hotels draaien. Ook voor de medewerkers van deze afdeling zijn door de leidinggevende projecten in te plannen die vervolgens afgewerkt kunnen worden door de technische medewerkers.

Daarnaast kunnen de schoonmaak en andere afdelingen gemakkelijk kapotte of missende zaken in de app voor hotels melden, waarvan de medewerkers vervolgens direct een melding krijgen op hun telefoon of tablet.

Ze kunnen de problemen direct verhelpen en wederom ultieme gastvriendelijkheid en service bieden.

App voor hotels

Highlights App voor hotel

* Voor extra service en gastvriendelijkheid;
* Geheel in eigen stijl vorm te geven;
* Efficiente informatievoorziening voor uw gasten;
* Gemakkelijk zelf bij te houden en daardoor altijd up-to-date;
* Mogelijkheid om push-berichten te sturen naar gebruikers;
* Mogelijkheid tot Broodjesservice.

Promoot jouw App aan je gasten

Het kan soms even duren om je gasten te laten wennen aan jouw eigen app. Daarom helpen we bij Recreatie-Apps graag bij het promoten en hebben we enkele promotiepakketten samengesteld om het nog makkelijker te maken.

Voor je het weet is jouw hotel app niet meer weg te denken en wordt hij vaak gedownload door jouw gasten. Bekijk onze pakketten en lees meteen een paar tips, die we geven om het maximale uit jouw app te halen. 

Ja, ik wil een promotiepakket!

Ontdek wat een app voor hotels voor uw hotel kan betekenen

Benieuwd hoe een app voor hotels jouw eigen gasttevredenheid en service kan stimuleren? Neem dan nu contact op, zodat we samen met je naar de mogelijkheden kunnen kijken!

Contact opnemen

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag