Goede camping app

Beste camping app voor uw gasten en uzelf

Tegenwoordig kunt u als camping ook bijna niet meer zonder een eigen app. Maar wat is de beste camping app en waar vindt u deze? Graag vertellen wij u wat meer over de Gastgemak App voor campings, vakantieparken en hotels.  Of dit de beste Camping App is, laten we graag aan u over maar met meer dan 230 gebruikers is onze app erg geliefd bij heel veel recreatieondernemers. Naar referenties >>

Informeer uw gasten

Een goede camping app is in eerste instantie informatief voor uw gasten In één oogopslag hebben zij de actuele informatie van uw camping bij de hand, bijvoorbeeld een duidelijke plattegrond, een handig overzicht van alle faciliteiten en hun openingstijden, het recreatieprogramma en informatie over de omgeving. Deze service zal zeker gewaardeerd worden, zeker als men niet elke keer naar de receptie hoeft te lopen. 

Extra service en een hogere omzet

Stelt u zich voor dat u uw gasten elk moment van de dag met de camping app kunt bereiken en dat u uw gasten terwijl ze heerlijk voor hun tent of caravan in de zon zitten, kunt enthousiasmeren om uw heerlijke restaurantmenu vanavond te komen nuttigen in het restaurant. Ze kunnen eenvoudig een tafeltje reserveren! Of u maakt het uw gasten heel makkelijk en aantrekkelijk om zich in te schrijven voor de activiteiten uit uw activiteitenprogramma. Het activiteitenprogramma kunt u namelijk duidelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk presenteren in uw goede camping app. Maar denk ook eens aan het bestellen van broodjes of die leuke streekproducten uit de campingwinkel. Lees hier alles over de bestelmodule >>

De beste camping app vindt u bij RecreatieApps.nl

De beste camping app kan er op vele verschillende manieren uitzien. Wij helpen graag bij het samenstellen en inrichten van de juiste app voor uw camping. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? 

de beste camping app

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »