Menu

Beste camping app voor jouw gasten en jezelf

Beste camping app voor jouw gasten en jezelf

Tegenwoordig kun je als camping ook bijna niet meer zonder een eigen app. Maar wat is de beste camping app en waar vind je deze? Graag vertellen wij je wat meer over de Gastgemak App voor campings, vakantieparken en hotels.  Of dit de beste Camping App is, laten we graag aan jou over maar met meer dan 200 gebruikers is onze app erg geliefd bij heel veel recreatieondernemers. Naar referenties >>

Informeer jouwgasten

Een goede camping app is in eerste instantie informatief voor jouw gasten In één oogopslag hebben zij de actuele informatie van jouw camping bij de hand, bijvoorbeeld een duidelijke plattegrond, een handig overzicht van alle faciliteiten en hun openingstijden, het recreatieprogramma en informatie over de omgeving. Deze service zal zeker gewaardeerd worden, zeker als men niet elke keer naar de receptie hoeft te lopen. 

Extra service en een hogere omzet

Stel je voor dat je jouw gasten elk moment van de dag met de camping app kunt bereiken en dat je jouw gasten terwijl ze heerlijk voor hun tent of caravan in de zon zitten, kunt enthousiasmeren om jouw heerlijke restaurantmenu vanavond te komen nuttigen in het restaurant. Ze kunnen eenvoudig een tafeltje reserveren! Of je maakt het uw gasten heel makkelijk en aantrekkelijk om zich in te schrijven voor de activiteiten uit het activiteitenprogramma. Het activiteitenprogramma kan je namelijk duidelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk presenteren in jouw goede camping app. Maar denk ook eens aan het bestellen van broodjes of die leuke streekproducten uit de campingwinkel. Lees hier alles over de bestelmodule >>

Promoot jouw nieuwe Camping App!

Soms kan het even duren om jouw gasten te laten wennen aan de nieuwe app. Zeker als je al jarenlange trouwe bezoekers hebt die al iets gewend zijn. Daarom helpen wij jou graag bij het promoten van jouw nieuwe app. Om het gemakkelijker te maken, hebben we alvast een aantal promotiepakketten voor je samengesteld.  Voor je het weet is jouw app al vaak gedownload door je gasten en profiteren ze van verbeterde communicatie! Daarnaast is het ook handig om je app alvast te vermelden op de reserveringsbevestiging en op social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Maak je gasten attent op de extra informatie en voordelen die ze kunnen vinden in je app! 

Ja, ik wil een promotiepakket!

De beste camping app vindt u bij RecreatieApps.nl

De beste camping app kan er op vele verschillende manieren uitzien. Wij helpen graag bij het samenstellen en inrichten van de juiste app voor uw camping. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? 

Neem contact op

de beste camping app

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag