Menu

De beste camping app voor jouw gasten en jezelf!

 

Op zoek naar de beste camping app? Lees dan vooral verder want tegenwoordig kun je als camping ook bijna niet meer zonder een eigen app. Maar wat houdt onze recreatie-app in en waar vind je deze?

Graag vertellen we je wat meer over de Gastgemak App voor campings, vakantieparken en hotels.

Of onze app voor campings de beste app voor jouw camping is, laten we graag aan jou over maar met meer dan 200 gebruikers is onze app erg geliefd bij heel veel recreatieondernemers. 

Lees hieronder verder en kom te weten wat je allemaal kunt bereiken met de beste app voor campings en welke voordelen dit jezelf en jouw gasten oplevert.

De beste camping app om jouw gasten te informeren

Een goede camping app is in eerste instantie informatief voor jouw gasten.

In één oogopslag hebben ze de actuele informatie van jouw camping bij de hand, bijvoorbeeld een duidelijke plattegrond, een handig overzicht van alle faciliteiten en hun openingstijden, het recreatieprogramma en informatie over de omgeving. 

Deze service zal zeker gewaardeerd worden, zeker als men niet elke keer naar de receptie hoeft te lopen. 

Met onze camping app kun je vanaf iedere plek en wanneer je maar wilt van de app gebruik maken. Altijd hebben gasten toegang tot allerlei handige, leuke en praktische informatie, maar daar blijft het niet bij...

Een handige pushmelding

Maar de beste camping app gaat verder dan dat en blijft zich ontwikkelen dat is onze vakantie app. Jouw campingwinkel digitaliseren, pushmeldingen versturen en het recreatieprogramma live updaten? Ook dat is in de camping app mogelijk.  

Zo hoef je niet overal posters op te hangen in jouw receptie of op de camping met het actuele animatieprogramma, want alles staat al in de camping app. Je kunt dit vanachter de computer live wijzigen.

Gooi je het programma om, omdat het regent? De speurtocht gaat bijvoorbeeld niet door, maar in plaats daarvan ga je binnen knutselen? Zet dit in de app en verzend een pushmelding. 

Iedereen krijgt een melding binnen dat de speurtocht niet doorgaat, maar dat er wel geknutseld gaat worden als je zin hebt. 

Efficiënt te werk gaan

Door het gebruik te maken van onze camping app ga je veel efficiënter te werk. Daarnaast is dit ook fijner voor de gast. Het is altijd maar hopen dat deze wijziging bij iedere gast aankomt. Iemand moet het net maar horen van iemand die net bij de receptie is geweest enzovoort. 

Hierdoor missen kinderen een activiteit omdat ze niet op de hoogte waren. Met deze app ontvangt iedereen de pushmelding en wordt de kans dat een kind een activiteit mist veel en veel minder. Dit is één van de redenen waarom dit de beste camping app is.

Let op: na het downloaden van de app moeten gasten wel bij het openen van de app meldingen toestaan. Anders ontvangen ze geen pushmeldingen. Dit is belangrijk om te communiceren bij aankomst.  

Extra service 

Stel je voor dat jij jouw gasten elk moment van de dag met de app voor campings op het moment kan bereiken. En dat je jouw gasten terwijl ze heerlijk voor hun tent of caravan in de zon zitten kunt enthousiasmeren om het heerlijke restaurantmenu vanavond te komen nuttigen in het restaurant. Met deze app voor campings is het mogelijk.

Je maakt vanachter de computer bij de receptie of in je kantoor een leuk kort en bondig bericht en zend deze naar de gasten toe.

Creatief een hogere omzet realiseren

Met een leuk en creatief idee kun je zomaar meer omzet realiseren. Met een druk op de knop informeer jij jouw gasten op de camping met deze app. 

Maak een activerend bericht en koppel deze aan een speciale én tijdelijke actie. Dit kan natuurlijk van alles zijn.

Misschien heb je vanavond een speciaal menu voor kinderen, heb je eenmalig sushi, eten kinderen onder 12 gratis of met het weer staat er een ijskar. Het kan echt van alles zijn als het maar aansluit jouw camping. Erg leuk om mee te experimenteren. 

Op deze manier krijg je bijvoorbeeld het restaurant vol, maar er zijn nog duizenden andere mogelijkheden. En het mooie is dat ze direct via de app eenvoudig een tafeltje kunnen reserveren!

De beste camping app is te zien op het scherm van een iPhone.

Mis geen activiteit meer

Maak het jouw gasten heel makkelijk en aantrekkelijk om zich in te schrijven voor de activiteiten uit het activiteitenprogramma. Het activiteitenprogramma kun je namelijk duidelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk presenteren in de beste app voor campings.

Dit is een mooie plek waar gasten het recreatieprogramma kunnen zien. Niet alleen gasten dit programma live zien, maar ook kunnen ze zichzelf of de kinderen inschrijven.

Niemand hoeft meer naar de receptie te lopen en als camping zijnde hoef je ook niet meer overal het recreatieprogramma op te hangen. Mocht er iets veranderen dan kan je dit ook direct doorvoeren in de app. Een win-win situatie, zowel voor de gast als voor jou!

Maar denk ook eens aan het bestellen van broodjes of die leuke streekproducten uit de campingwinkel. Lees hier alles over de bestelmodule >>

Promoot de nieuwe app voor jouw camping!

Soms kan het even duren om jouw gasten te laten wennen aan de nieuwe app. Zeker als je al jarenlange trouwe bezoekers hebt die al iets gewend zijn. Daarom helpen we jou graag bij het promoten van de beste camping app van Nederland.

Om het gemakkelijker te maken, hebben we alvast een aantal promotiepakketten voor je samengesteld. 

Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende promotiepakketten. A5 flyers zijn bij ieder pakket standaard inbegrepen. De afbeelding van jouw app staat hierop. Je krijgt hiervan 1000 stuks. Het is 170 gram papier en full colour. 

Maatwerk mogelijk

Wil je bijvoorbeeld ook A3 posters hebben? Dat is mogelijk. Daarom bieden wij ook meerdere promotiepakketten aan. Een specifieke wens of mis je iets in één van onze promotiepakketten? Neem dan contact met ons op want maatwerk is altijd bij ons mogelijk.

Met behulp van onze promotiepakketten is jouw vakantie app al vaak voordat je het weet gedownload door jouw gasten en profiteren ze van verbeterde communicatie! Daarnaast is het ook handig om je app alvast te vermelden op de reserveringsbevestiging en op socialmediakanalen zoals Facebook en Instagram.

Maak je gasten attent op de extra informatie en voordelen die ze kunnen vinden in je app! 

Ja, ik wil een promotiepakket!

App is gratis voor gasten

De app voor campings is helemaal gratis voor gasten. Jij betaalt een klein bedrag per maand en gasten profiteren gratis van alle functionaliteiten. 

Geen addertjes onder het gras, want jij en jouw gasten op de camping maken altijd van alle functionaliteiten van de app. Toekomstige updates worden zelfs gratis uitgerold zonder dat jij daarvoor hoeft te betalen.

Een app voor campings die constant door ons verbeterd en uitgebreid wordt. Gaat er iets mis, heb je een foutmelding of je een goed idee om de app te verbeteren?

Neem dan contact met ons op, want foutmeldingen nemen we direct in behandeling en ideeën worden gebruikt voor toekomstige gratis updates. Samen maken we de app nog beter, uitgebreider en leuker!

De beste camping app vind je bij RecreatieApps.nl

De beste camping app kan er op vele verschillende manieren uitzien. Wij helpen graag bij het samenstellen en inrichten van de juiste app voor jouw camping. 

We kunnen de app zo inrichten dat het aansluit bij de huisstijl van jouw camping, vakantie- of bungalowpark. Het sluit helemaal aan bij de "look and feel" van jouw eigen camping. Het voelt voor de gast direct vertrouwd.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Graag vertellen wij persoonlijk jou meer over de app. 

Een sneak preview

Kun je niet wachten? Wil je precies weten wat de beste app voor campings voor jou kan doen? Dan hebben wij speciaal voor jou een sneak preview klaargezet. 

Zo kunnen wij op afstand een demo geven via een online-meeting. Hierin nemen wij de app met jou door en laten we alle mogelijkheden zien. Hierbij kun je vragen stellen en opmerkingen maken.

De beste camping app is nu verkrijgbaar in de App Store en Play Store. Wil je hiervan gebruik maken? We nemen direct contact met je op. 

Beste camping app logo

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag