Menu

Heerlijk verse broodjes - Broodjesservice App

Niets is zo lekker als verse broodjes in de vroege ochtend wanneer je wakker wordt op een vakantiepark, camping of in een hotel. De gasten van jouw recreatiepark zullen hier dan ook iedere ochtend weer naar uitkijken.

Het bestellen van heerlijke broodjes in de ochtend worden jouw gasten alleen maar gemakkelijker gemaakt met de broodjesservice App.

Gastvrije recreatiepark App

Op een recreatiepark draait het vaak allemaal om de service en gastvrijheid. Je wilt jouw vaste gasten en vakantieliefhebbers de beste tijd bezorgen op jouw camping, vakantiepark of hotel. Een recreatiepark App zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt communiceren met jouw gasten.

Zo kun je hen op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het park, activiteiten in de omgeving, de parkplattegrond of informeren over alle accommodaties. Dit scheelt jou een hoop tijd aan de balie, maar het is voor de gasten ook erg gemakkelijk.

Direct eigen app aanvragen

Een extra service voor uw gasten

Tegenwoordig zien we dan ook steeds meer campings en vakantieparken die een Recreatie App aanbieden. Aan de hand van deze App informeren zij de gasten. Je kunt aan jouw app verschillende services toevoegen. Een zeer gewaardeerde service is de Broodjesservice App. Hiermee kunnen jouw gasten verse broodjes bestellen uit jouw supermarkt of winkel.

De broodjesservice App – service voor de gast, omzet voor jou

Via een bestel-module kan de broodjesservice worden toegevoegd aan de App van jouw camping of vakantiepark. De bestelling van de broodjes wordt dan online via de App doorgegeven. 

Deze bestellingen komen automatisch in  een beheeromgeving binnen en worden bevestigd via de e-mail. De bakker of supermarkteigenaar krijgt de bestellingen door en kan deze gemakkelijk doorvoeren. Het is een extra service naar jouw gast, maar ook een kans op extra omzet en het is gemakkelijker dan losse bestelformulieren.

Broodjesservice app

Ontdek de Gastgemak App

De beste app voor recreanten wordt gemaakt door ons. Bij ons draait alles om jouw gasten. Wij willen het hen zo gemakkelijk mogelijk maken. We informeren je graag over alle mogelijkheden voor jou.

De App wordt helemaal in jouw huisstijl gemaakt en naar jouw wensen vormgegeven. Meer over een app voor je als recreatieondernemer.

De voordelen nog eens op een rij:

* Snel inzicht in schoongemaakte en niet-schoongemaakte accommodaties.
* Betere service aan jouw gasten.
* Betere kwaliteit van de schoonmaak.
* Eenvoudige communicatie met de Technische Dienst.
* Betere kwaliteit van jouw Technische Dienst.
* Eenvoudige controle van jouw facturen indien je de schoonmaak uitbesteedt.

Eigen app laten maken?

Heb je interesse om een eigen app te laten maken? Gasten direct alle informatie geven, de openingstijden van de faciliteiten vermelden, de leukste activiteiten voor jong en oud uitlichten... De mogelijkheden met deze unieke Vakantie App zijn eindeloos! 

Informeer gerust via 0318-495887 of door ons contactformulier in te vullen. 

Contacteer ons

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag