Menu

Heerlijke Verse broodjes 

Bestel ze in de App!

Heerlijk verse broodjes - Broodjesservice App

Niets is zo lekker als verse broodjes in de vroege ochtend wanneer u wakker wordt op een vakantiepark, camping of in een hotel. De gasten van uw recreatiepark zullen hier dan ook iedere ochtend weer naar uitkijken. Het bestellen van heerlijke broodjes in de ochtend wordt uw gasten alleen maar gemakkelijker gemaakt met de broodjesservice App.

Gastvrije recreatiepark App

Op een recreatiepark draait het vaak allemaal om de service en gastvrijheid. U wilt uw vaste gasten en vakantieliefhebbers de beste tijd bezorgen op uw camping, vakantiepark of hotel. Een recreatiepark App zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt communiceren met uw gasten. Zo kunt u hen op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen op het park, activiteiten in de omgeving, de parkplattegrond of informeren over alle accommodaties. Dit scheelt u een hoop tijd aan de balie, maar het is voor de gasten ook erg gemakkelijk.

Een extra service voor uw gasten

Tegenwoordig zien we dan ook steeds meer campings en vakantieparken die een recreatie app aanbieden. Aan de hand van deze App informeren zij de gasten. U kunt aan uw vakantie App verschillende services toevoegen. Een zeer gewaardeerde service is de broodjesservice App. Hiermee kunnen uw gasten verse broodjes bestellen uit uw supermarkt of winkel.

De broodjesservice App – service voor de gast, omzet voor u

Via een bestel-module kan de broodjesservice worden toegevoegd aan de App van uw camping of vakantiepark. De bestelling van de broodjes wordt dan online via de App doorgegeven. Deze bestellingen komen automatisch in  een beheeromgeving binnen en worden bevestigd via de e-mail. De bakker of supermarkteigenaar krijgt de bestellingen door en kan deze gemakkelijk doorvoeren. Het is een extra service naar uw gast, maar ook een kans op extra omzet en het is gemakkelijker dan losse bestelformulieren.

Broodjesservice app

Ontdek Gastgemak App

Uw camping Apphotel App of bungalowpark App wordt gemaakt door Gastgemak App. Bij ons draait alles om uw gasten. Wij willen het hen zo gemakkelijk mogelijk maken. We informeren u graag over alle mogelijkheden voor u. De App wordt helemaal in uw huisstijl gemaakt en naar uw wensen vormgegeven. Meer over een app voor u als recreatieondernemer.

De voordelen nog eens op een rij:

* Snel inzicht in schoongemaakte en niet-schoongemaakte accommodaties
* Betere service aan uw gasten
* Betere kwaliteit van de schoonmaak
* Eenvoudige communicatie met de Technische Dienst
* Betere kwaliteit van uw Technische Dienst
* Eenvoudige controle van uw facturen indien u de schoonmaak uitbesteedt

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag