Bungalow app voor uw vakantiepark: ultieme service voor uw gasten én uzelf

Een bungalow app...als recreatieondernemer bent u er nu toch echt klaar voor en aan toe! De laatste jaren had u al veel over het fenomeen 'apps' gehoord en gelezen, vooral over het gemak dat ze op vele fronten leveren. Een bungalow app moet voor u hetzelfde effect hebben. Ten eerste wilt u met uw app namelijk inspelen op service en gastgerichtheid. Ten tweede wilt u uw eigen werkzaamheden ermee kunnen organiseren. Recreatie-apps.nl heeft diverse mogelijkheden voor uw bungalow app ontwikkelt en kan u hierin ondersteunen. Recreatie-apps heeft bovendien reeds zowel een bungalow app voor uw gasten als voor uzelf ontwikkelt, precies wat u wilt dus! 

Bungalow app voor uw gasten

Een bungalow app waarmee u de service richting uw gasten kunt verbeteren...dát is uw ideale bungalow app. Service is namelijk erg belangrijk in de hospitality branche, de branche waarin u werkzaam bent. Een belangrijk onderdeel van service is informatievoorziening. Op uw recreatiebedrijf is dit zeker van belang, omdat uw gasten zich in een vreemde regio bevinden en hier bijna of geen weg weten. Met de 'Gastgemak' bungalow app is informatievoorziening richting uw gasten een fluitje van een cent, terwijl de informatie ook nog een fraai vormgegeven aan wordt geboden, in uw eigen huisstijl als u wilt. Met deze bungalow app presenteert u duidelijk en eenvoudig uw parkgegevens en -mogelijkheden: faciliteiten, openingstijden, activiteiten, het recreatieprogramma, het restaurantmenu, uw aanbiedingen en acties, omgevingsinformatie en nog veel meer. De informatie is altijd up-to-date, gemakkelijk aan te passen en voor uw gasten direct vanuit de luie stoel in de tuin voor de caravan te raadplegen. Alle informatie bij de hand dus, zonder naar de receptie te hoeven lopen en te wachten. Deze bungalow app geeft uw gasten nog meer het echte vakantiegevoel dan ze al hadden.

Bungalow app voor uzelf en uw medewerkers

De Gastgemak bungalow app biedt u en uw medewerkers al veel voordelen, maar is vooral op uw gasten gericht. Recreatie-Apps heeft echter een andere zeer handige bungalow app ontwikkelt, die wel geheel op het gemak voor leidinggevenden en medewerkers van uw bungalowpark gericht is. De Schoonmaak bungalow app - met een mooi woord de 'Cleaning and Maintenance App' genoemd - is er namelijk op gericht om de Schoonmaak en de Technische Dienst effectief te kunnen laten functioneren. Zo kunnen de schoonmaaksters via deze bungalow app gemakkelijk zien welke accommodaties en faciliteiten schoongemaakt moeten worden en deze ook eenvoudig zelf weer vrijgegeven via mobiele telefoon of tablet (ontzettend handig op aankomstdagen), terwijl ook de Technische Dienst haar taken met deze bungalow app kan plannen. Het is zelfs mogelijk voor schoonmaaksters of ander personeel of een kapot of missend item via de bungalow app door de Technische Dienst te laten vervangen of leveren. Hierdoor kan bij problemen snel actie worden ondernomen, waarvan uiteindelijk uw gasten zullen profiteren!

Een bungalow app voor uw park? Dat kan!

Spreken de mogelijkheden van een bungalow app van Recreatie-apps.nl u aan en wilt u zelf ervaren wat een bungalow app voor uw park kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden en prijzen.

Contact opnemen over de bungalow app

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit van u. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN een nieuw terrein betreden. In de vorm van Recreatie-apps.nl zijn we het ontwikkeltraject van diverse Apps gestart. De Gastgemak App en Schoonmaak App zij hiervan goede voorbeelden.

Meer info »