Menu

Bungalow App voor uw vakantiepark

Extra service voor uw gasten én uzelf 

Een bungalow app...als recreatieondernemer wilt u toch mee gaan met de laatste trends en technieken? Met de bungalow app houdt u uw gasten snel en eenvoudig up-to-date van alle nuttige en leuke informatie van uw vakantiepark. Maar het is ook een app om u te ondersteunen bij het reilen en zeilen van het park. Recreatie-apps.nl heeft diverse mogelijkheden voor uw bungalow app ontwikkelt en kan u hierin ondersteunen. Recreatie-apps heeft een bungalow app die zowel voor uw gasten als voor uzelf is ontwikkelt, precies wat u wilt dus! 

Gastgemak App voor uw gasten

Een bungalow app waarmee u de service richting uw gasten kunt verbeteren...dát is toch ideaal? Met de app is informatievoorziening richting uw gasten een fluitje van een cent, terwijl de informatie ook nog een fraai vormgegeven aan wordt geboden, in uw eigen huisstijl als u wilt. Met de app presenteert u duidelijk en eenvoudig uw parkgegevens en -mogelijkheden: faciliteiten, openingstijden, activiteiten, het recreatieprogramma, het restaurantmenu, uw aanbiedingen en acties, omgevingsinformatie en nog veel meer. De informatie is altijd up-to-date, gemakkelijk aan te passen en voor uw gasten direct vanuit de luie stoel in de tuin voor de caravan te raadplegen. Alle informatie bij de hand dus, zonder naar de receptie te hoeven lopen en te wachten. Deze bungalow app geeft uw gasten nog meer het echte vakantiegevoel dan ze al hadden.

Een bungalow app voor uw park? Dat kan!

Spreken de mogelijkheden van een bungalow app van Recreatie-apps.nl u aan en wilt u zelf ervaren wat een bungalow app voor uw park kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden en prijzen.

Contact opnemen over de bungalow app

De voordelen van een Bungalow app

  • Een bungalow app verbetert de service en klantgerichtheid
  • Duidelijke en goede informatie richting de gasten via de app
  • Enthousiasmeer en activeer gasten door pushberichten en banners in de bungalow app
  • De bungalow app maakt het werk voor uw medewerkers gemakkelijker en efficiënter
  • De bungalow app is geheel in uw eigen huisstijl op te maken
  • Zet de bungalow app strategisch in om de omzet te verhogen!

Een bungalow app voor uw park? Dat kan!

Spreken de mogelijkheden van Recreatie-apps.nl u aan en wilt u zelf ervaren wat een app voor uw park kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden en prijzen.

Neem contact op

Bungalow app

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag