Bungalow app voor uw vakantiepark

Extra service voor uw gasten én uzelf

Een bungalow app...als recreatieondernemer wilt u toch mee gaan met de laatste trends en technieken? Met de bungalow app houdt u uw gasten snel en eenvoudig up-to-date van alle nuttige en leuke informatie van uw vakantiepark. Maar er is ook een app om u te ondersteunen bij het reilen en zeilen van het park. Recreatie-apps.nl heeft diverse mogelijkheden voor uw bungalow app ontwikkelt en kan u hierin ondersteunen. Recreatie-apps heeft zowel een bungalow app voor uw gasten als voor uzelf ontwikkelt, precies wat u wilt dus! 

Gastgemak App voor uw gasten

Een bungalow app waarmee u de service richting uw gasten kunt verbeteren...dát is toch ideaal? Met de app is informatievoorziening richting uw gasten een fluitje van een cent, terwijl de informatie ook nog een fraai vormgegeven aan wordt geboden, in uw eigen huisstijl als u wilt. Met de app presenteert u duidelijk en eenvoudig uw parkgegevens en -mogelijkheden: faciliteiten, openingstijden, activiteiten, het recreatieprogramma, het restaurantmenu, uw aanbiedingen en acties, omgevingsinformatie en nog veel meer. De informatie is altijd up-to-date, gemakkelijk aan te passen en voor uw gasten direct vanuit de luie stoel in de tuin voor de caravan te raadplegen. Alle informatie bij de hand dus, zonder naar de receptie te hoeven lopen en te wachten. Deze bungalow app geeft uw gasten nog meer het echte vakantiegevoel dan ze al hadden.

Voor uzelf en uw medewerkers

Recreatie-Apps heeft nog een andere zeer handige bungalow app ontwikkelt, die geheel op het gemak voor leidinggevenden en medewerkers van uw bungalowpark gericht is. De Schoonmaak app - met een mooi woord de 'Cleaning and Maintenance App' genoemd - is bedoeld om de Schoonmaak en de Technische Dienst effectief te kunnen laten functioneren. Zo kunnen de schoonmaaksters via deze app gemakkelijk zien welke accommodaties en faciliteiten schoongemaakt moeten worden en deze ook eenvoudig vrijgegeven, terwijl ook de Technische Dienst haar taken met deze bungalow app kan plannen. Het is zelfs mogelijk voor schoonmaaksters of ander personeel om een kapot of missend item via de bungalow app door de Technische Dienst te laten vervangen of leveren. 

Een bungalow app voor uw park? Dat kan!

Spreken de mogelijkheden van een bungalow app van Recreatie-apps.nl u aan en wilt u zelf ervaren wat een bungalow app voor uw park kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden en prijzen.

Contact opnemen over de bungalow app

Een bungalow app voor uw park? Dat kan!

Spreken de mogelijkheden van Recreatie-apps.nl u aan en wilt u zelf ervaren wat een app voor uw park kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden en prijzen.

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit van u. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN een nieuw terrein betreden. In de vorm van Recreatie-apps.nl zijn we het ontwikkeltraject van diverse Apps gestart. De Gastgemak App en Schoonmaak App zij hiervan goede voorbeelden.

Meer info »