Menu

Een app voor uw camping!

Een app voor uw camping!

Met een eigen app voor uw camping kunt u uw gasten een nog betere service bieden! Campinggasten zijn tegenwoordig niet alleen maar op zoek naar een mooie plek om tot rust te komen, maar willen ook graag van alle gemakken voorzien worden. Service en vooral gemak ziin daarbij een belangrijk aspect. Met de camping app slaat u 2 vliegen in 1 klap, uw gast heeft in een oogopslag alle informatie beschikbaar over de camping en de omgeving en u kunt snel en eenvoudige de informatie voor ue gasten up-to-date houden. 

Verschillende mogelijkheden en opties

Er zijn diverse mogelijkheden en opties voor de camping app, welke al bij diverse recreatieondernemers naar volle tevredenheid worden ingezet. 

Gastgemak camping app

De Gastgemak-App van Recreatie-Apps is een camping app die op service inspeelt door goede informatievoorziening mogelijk te maken. Middels deze camping app kunt u gemakkelijk uw faciliteiten, openingstijden, recreatieprogramma, restaurantmenu en alle andere parkinformatie presenteren. Ook omgevingsinformatie is eenvoudig, overzichtelijk en mooi vormgegeven te delen met uw gasten. De Gastgemak camping app maakt het bovendien mogelijk om via banners en pushberichten gasten te wijzen op interessant nieuws, aanbiedingen, kortingen en wijzigingen in bijvoorbeeld het recreatieprogramma. 

Bestelmodule voor gasten

Ook heel handig en omzet verhogend is de bestelmodule die u optioneel aan uw eigen Gastgemak App kunt toevoegen. Via de app kunnen gasten dan nog makkelijker direct broodjes, boodschappen of bijvoorbeeld snacks online bestellen. In een paar simpele stappen heeft de gast de bestelling voltooid. Verleid uw gasten met aantrekkelijke foto's en omschrijvingen van uw aangeboden producten om zo uw omzet te verhogen! Meer informatie

Referenties van de app

Ook op uw park is een camping app tegenwoordig een onmisbare schakel in uw service. Kijkt u eens bij de referenties naar mooie en handige voorbeelden van camping apps die reeds bij collega-bedrijven worden gebruikt en neem contact met ons op als u overtuigd bent of als u meer informatie wilt over een camping app voor uw bedrijf. Voor elke camping is het mogelijk om een camping app te krijgen die geheel op de huisstijl afgestemd is. Hiermee is elke camping app uniek, want ook elke camping is natuurlijk uniek!

Interesse in een camping app?

Wilt u meer informatie over een bepaalde camping app en ervaren wat voor voordelen voor u kunnen zijn? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden!

Neem contact op

Demo aanvragen

Voordelen van de Gastgemak App

  1. Een camping app verbetert uw service en klantgerichtheid
  2. Verschaf duidelijke en goede informatie met de 'Gastgemak' camping app
  3. Enthousiasmeer en activeer gasten door pushberichten en banners in de camping app
  4. Een camping app voor uw medewerkers maakt hun werk gemakkelijker en efficiënter
  5. Uw eigen camping app is in uw eigen huisstijl op te maken
  6. Verhoog uw omzet door uw camping app strategisch in te zetten!

Je nieuwe app promoten

Wanneer je zelf de voordelen ziet van je nieuwe app, betekent het nog niet dat je gasten er meteen mee aan de slag gaan. Vaak kost het even tijd voordat het wat bekender wordt en de gasten gewend zijn. Daarom helpen we je graag bij het promoten en hebben we voor het gemak een aantal promotiepakketten voor je samengesteld. Met deze tools is jouw nieuwe App voortaan niet meer weg te denken en wordt hij maximaal gedownload door je gasten. Bestel nu een promotiepakket op onze website. Tevens geven we een aantal extra tips om nog meer bekendheid van de app te creëren voor een optimaal resultaat.

Promotiepakket bestellen

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag