Camping App voor nóg meer service

Een camping app kan het wellicht belangrijkste aspect van een camping - service voor uw gasten - direct verbeteren. Campinggasten zijn tegenwoordig namelijk niet alleen maar op zoek naar een mooie plek om tot rust te komen. De huidige campinggast moet van alle gemakken voorzien worden, voordat hij daadwerkelijk tot rust kan komen. 'Service' is daarbij een belangrijk aspect. Service is natuurlijk grotendeels mensenwerk, maar tegenwoordig kunnen vele technische snufjes helpen om de service te verbeteren. Een goed voorbeeld daarvan is een camping app. Tegenwoordig worden al vele apps ingezet om het dagelijkse leven te vergemakkelijken. Op vakantie is dit met een camping app of app voor bungalowpark nu ook mogelijk! U als recreatieondernemer kunt deze mogelijk aan uw gasten aanbieden middels een camping app die speciaal voor uw camping ontwikkeld is. Een service op zich. Bovendien kunt u uw eigen service verbeteren middels een camping app.

Camping app in verschillende soorten en maten

Er zijn diverse voorbeelden van een camping app. Recreatie-apps.nl heeft reeds twee schoolvoorbeelden van een handige camping app ontwikkeld, welke al bij diverse recreatieondernemers naar volle tevredenheid worden ingezet. Bovendien is een derde camping app in ontwikkeling.

Gastgemak camping app

De Gastgemak-App van Recreatie-Apps is een camping app die op service inspeelt door goede informatievoorziening mogelijk te maken. Middels deze camping app kunt u gemakkelijk uw faciliteiten, openingstijden, recreatieprogramma, restaurantmenu en alle andere parkinformatie presenteren. Ook omgevingsinformatie is eenvoudig, overzichtelijk en mooi vormgegeven te delen met uw gasten. De Gastgemak camping app maakt het bovendien mogelijk om via banners en pushberichten gasten te wijzen op interessant nieuws, aanbiedingen, kortingen en wijzigingen in bijvoorbeeld het recreatieprogramma. Met deze app voor campings zijn uw gasten altijd voorzien van de laatste en juiste informatie, een service op zich!

Schoonmaak camping app

Ook een andere camping app van Recreatie-Apps speelt duidelijk in op service. Met deze camping app is het mogelijk om schoon te maken accommodaties of faciliteiten in te plannen en gereed te laten melden door schoonmaakmedewerkers, eenvoudig via telefoon of tablet. Op deze manier is er een duidelijke communicatie tussen bijvoorbeeld de receptie en de schoonmaak mogelijk en is altijd duidelijk welke accommodaties en faciliteiten klaar zijn voor gebruik. Gasten die vóór de officiële aankomsttijd arriveren, kunnen dus ook snel naar hun accommodatie verwezen worden als de camping app geraadpleegd wordt om de status ervan. Hun vakantie kan eerder beginnen, wat als een ontzettend waardevolle service ervaren zal worden.

Camping app voor de Technische Dienst

De Technische Dienst zou tevens op de Schoonmaak-app kunnen draaien. Met deze camping app is het namelijk ook voor de leidinggevenden van de Technische Dienst mogelijk om projecten in te plannen en uit te laten voeren door de technische medewerkers. Ook zij kunnen eenvoudig bijhouden en online melden welk project afgewerkt is. Bovendien is deze camping app ontzettend geschikt om informatie tussen diverse afdelingen uit te wisselen. De schoonmaak of andere afdelingen kunnen namelijk eenvoudig een taak in de lijst van de Technische Dienst zetten als ze merken dat er iets kapot is of als er iets mist. De Technische Dienst krijgt namelijk direct een melding in de camping app te zien en kan direct actie ondernemen. Wat zullen uw gasten deze service goed ontvangen!

Camping app op uw park

Ook op uw park is een camping app tegenwoordig een onmisbare schakel in uw service. Kijkt u eens bij de referenties naar mooie en handige voorbeelden van camping apps die reeds bij collega-bedrijven worden gebruikt en neem contact met ons op als u overtuigd bent of als u meer informatie wilt over een camping app voor uw bedrijf. Voor elke camping is het mogelijk om een camping app te krijgen die geheel op de huisstijl afgestemd is. Hiermee is elke camping app uniek, want ook elke camping is natuurlijk uniek!

Bent u nu al geïnteresseerd geraakt in een camping app voor uw bedrijf? 

Neem contact op

Camping App bestellen

Interesse in een camping app?

Wilt u meer informatie over een bepaalde camping app en ervaren wat voor voordelen voor u kunnen zijn? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden!

Neem contact op

Camping App bestellen

Camping app voordelen

* Een camping app verbetert uw service en klantgerichtheid

* Verschaf duidelijke en goede informatie met de 'Gastgemak' camping app

* Enthousiasmeer en activeer gasten door pushberichten en banners in de camping app

* Een camping app voor uw medewerkers maakt hun werk gemakkelijker en efficiënter

* Uw eigen camping app is in uw eigen huisstijl op te maken

* Verhoog uw omzet door uw camping app strategisch in te zetten!

Camping App

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit van u. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN een nieuw terrein betreden. In de vorm van Recreatie-apps.nl zijn we het ontwikkeltraject van diverse Apps gestart. De Gastgemak App en Schoonmaak App zij hiervan goede voorbeelden.

Meer info »