Een app voor uw camping!

Met een eigen app voor uw camping kunt u uw gasten een nog betere service bieden! Campinggasten zijn tegenwoordig niet alleen maar op zoek naar een mooie plek om tot rust te komen, maar willen ook graag van alle gemakken voorzien worden. Service en vooral gemak ziin daarbij een belangrijk aspect. Met de camping app slaat u 2 vliegen in 1 klap, uw gast heeft in een oogopslag alle informatie beschikbaar over de camping en de omgeving en u kunt snel en eenvoudige de informatie voor ue gasten up-to-date houden. 

Verschillende soorten en maten

Er zijn diverse voorbeelden van een camping app. Recreatie-apps.nl heeft reeds twee schoolvoorbeelden ontwikkeld, welke al bij diverse recreatieondernemers naar volle tevredenheid worden ingezet. 

Gastgemak camping app

De Gastgemak-App van Recreatie-Apps is een camping app die op service inspeelt door goede informatievoorziening mogelijk te maken. Middels deze camping app kunt u gemakkelijk uw faciliteiten, openingstijden, recreatieprogramma, restaurantmenu en alle andere parkinformatie presenteren. Ook omgevingsinformatie is eenvoudig, overzichtelijk en mooi vormgegeven te delen met uw gasten. De Gastgemak camping app maakt het bovendien mogelijk om via banners en pushberichten gasten te wijzen op interessant nieuws, aanbiedingen, kortingen en wijzigingen in bijvoorbeeld het recreatieprogramma. 

Schoonmaak camping app

Ook een andere camping app van Recreatie-Apps speelt duidelijk in op service. Met deze app is het mogelijk om schoon te maken accommodaties of faciliteiten in te plannen en gereed te laten melden door schoonmaakmedewerkers, eenvoudig via telefoon of tablet. Op deze manier is er een duidelijke communicatie tussen bijvoorbeeld de receptie en de schoonmaak mogelijk en is altijd duidelijk welke accommodaties en faciliteiten klaar zijn voor gebruik. Gasten die vóór de officiële aankomsttijd arriveren, kunnen dus ook snel naar hun accommodatie verwezen worden als de camping app geraadpleegd wordt om de status ervan. Hun vakantie kan eerder beginnen, wat als een ontzettend waardevolle service ervaren zal worden.

Bestelmodule voor gasten

Ook heel handig en omzet verhogend is de bestelmodule die u optioneel aan uw eigen Gastgemak App kunt toevoegen. Via de app kunnen gasten dan nog makkelijker direct broodjes, boodschappen of bijvoorbeeld snacks online bestellen. In een paar simpele stappen heeft de gast de bestelling voltooid. Verleid uw gasten met aantrekkelijke foto's en omschrijvingen van uw aangeboden producten om zo uw omzet te verhogen! Meer informatie

Referenties van de app

Ook op uw park is een camping app tegenwoordig een onmisbare schakel in uw service. Kijkt u eens bij de referenties naar mooie en handige voorbeelden van camping apps die reeds bij collega-bedrijven worden gebruikt en neem contact met ons op als u overtuigd bent of als u meer informatie wilt over een camping app voor uw bedrijf. Voor elke camping is het mogelijk om een camping app te krijgen die geheel op de huisstijl afgestemd is. Hiermee is elke camping app uniek, want ook elke camping is natuurlijk uniek!

Interesse in een camping app?

Wilt u meer informatie over een bepaalde camping app en ervaren wat voor voordelen voor u kunnen zijn? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden!

Voordelenvan de Gastgemak App

* Een camping app verbetert uw service en klantgerichtheid

* Verschaf duidelijke en goede informatie met de 'Gastgemak' camping app

* Enthousiasmeer en activeer gasten door pushberichten en banners in de camping app

* Een camping app voor uw medewerkers maakt hun werk gemakkelijker en efficiënter

* Uw eigen camping app is in uw eigen huisstijl op te maken

* Verhoog uw omzet door uw camping app strategisch in te zetten!

Camping App

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit van u. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN een nieuw terrein betreden. In de vorm van Recreatie-apps.nl zijn we het ontwikkeltraject van diverse Apps gestart. De Gastgemak App en Schoonmaak App zij hiervan goede voorbeelden.

Meer info »