Menu

Camping Apps, onmisbaar voor uw camping!

Camping Apps, onmisbaar voor uw camping!

Een app voor uw camping is tegenwoordig net zo onmisbaar als iedere andere app die uzelf, uw medewerkers, uw collega's, uw gasten en/of uw leveranciers gebruiken in hun dagelijks leven of in hun zakelijke bestaan. Camping apps kunnen namelijk dat stukje extra beleving en informatie bieden, waarnaar mensen op zoek zijn. Camping apps zijn er in verschillende soorten en maten, voor verschillende doeleinden en voor verschillende doelgroepen. Met een app kunt u uw camping verbeteren, op wat voor manier dan ook: informatief, communicatief, op het gebied van beleving of qua omzet. 

Voor het informeren van uw gasten

Een app voor uw gasten is veelal gericht op informatie, communicatie en beleving. Met een app is het voor uw gasten bijvoorbeeld mogelijk om vanuit hun luie stoel voor de caravan of tent alle informatie te vinden die ze nodig hebben voor hun vakantie. Even de openingstijden van de verschillende faciliteiten checken, het restaurantmenu bekijken, het recreatieprogramma voor een bepaalde week of de aanbiedingen van uw campingwinkel bekijken, of om leuke uitjes in de buurt te vinden. Voor uzelf is het ook handig om snel en eenvoudig informatie aan te passen of toe te voegen of zelfs door pushberichten met aanbiedingen van uw restaurant, uw campingwinkel of uw activiteiten(verhuur) te versturen, ook nog eens een stukje extra omzet genereren.

Ontdek ook de Gastgemak App van Recreatie-Apps. Dit is één van de beste camping apps op de markt en is geheel in uw eigen huisstijl op te maken!

Ook voor uw medewerkers en derden

Er is ook een app voor uw medewerkers en derden waarmee u bijvoorbeeld op het gebied van service(verlening) en efficiëntie stappen kunt maken. De Schoonmaak App van Recreatie-Apps maakt het namelijk mogelijk voor schoonmaakmedewerkers om hun planning (bijvoorbeeld op drukke aankomstdagen) op hun smartphone of tablet te raadplegen en om direct na het afronden van de schoonmaak van een accommodatie, ruimte of faciliteit, deze weer vrij te geven. Ook kan er met de Technische Dienst worden gecommuniceerd, bijvoorbeeld wanneer een schoonmaakmedewerker merkt dat er ergens een lampje stuk is. De Technische Dienst ontvangt hiervan direct een bericht in de app.

Interesse in de Gastgemak App?

Met slechts twee voorbeelden van camping apps zijn hierboven al vele verschillende toepassingsgebieden, voordelen en mogelijkheden benoemd. Bent u ook geïnteresseerd of wilt u aanvullende informatie? Neemt u dan eens contact met ons op, zodat wij u de mogelijkheden toe kunnen lichten!

Neem contact op

Camping Apps bestellen

De voordelen op een rij

* Extra beleving voor uw gasten

* Informeer, enthousiasmeer en activeer uw gasten

* Maken het werk makkelijker voor uw medewerkers

* Camping apps kunnen uw omzet verhogen!

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag