Menu

Met wie je te maken hebt?

Dit is het Recreatie-Apps team

Frank Luken

Recreatie-Apps.nl is opgericht door Frank Luken. Je zou Frank kunnen kennen van zijn andere succesvolle oplossingen in de recreatiebranche, want al meer dan 30 jaar is Frank een echte automatiseringsgoeroe, met name in het ontwikkelen van reserveringssystemen. Tommy Booking Support is op dit moment hét reserveringssysteem voor recreatiebedrijven, meer dan 700 ondernemingen maken gebruik van Tommy Booking Support.

Omdat Frank altijd denkt in praktische oplossingen, startte hij een aantal jaren geleden ook de ontwikkeling van de Recreatie-App. En het succes daarvan gaat ook hard! Meer dan 200 recreatiebedrijven hebben het gemak van de Recreatie-App al ontdekt.

Ellen Wagt


Vervolgens is er dan onze rots in de branding Ellen Wagt. Eénmaal aan de slag met de App? Dan zorgt Ellen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en jouw App te downloaden is in de stores. Ook voor vragen over het inrichten en aanpassen van de App kan je bij Ellen terecht.

Jeffrey Snijder

Nog even zonder foto, maar daarom zéker niet minder belangrijk: onze programmeur Jeffrey. Hij zorgt voor fixes en nieuwe mooie functionaliteiten. Hou onze website daarom vooral in de gaten voor nieuws en leuke ontwikkelingen!