Wie zijn wij

Wie zijn wij?Recreatie-Apps.nl BV, een bedrijf dat al meerdere jaren succesvolle Apps op de markt brengt voor recreatie-ondernemingen. 

Door het continu blijven ontwikkelen van deze App, is de ontworpen 'Gastgemak-App' geschikt voor zowel kleine, middelgrote en grote campings, bungalowparken en hotels.Frank is oprichter van Recreatie-Apps.nl BV. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring en kennis opgebouwd in de automatisering van recreatie-bedrijven als directeur van AICN Automatisering.

Vanuit de recreatie-branche is het idee ontstaan voor de ontwikkeling van Apps. Het doel is om het de recreatie-ondernemers en hun gasten nog gemakkelijk te maken hun informatie te delen en op kosten te kunnen besparen.
frank@aicn.nl

 

We stellen ons graag voorWilma is voor Recreatie-Apps verantwoordelijk voor de verkoop van de Gastgemak App. Zij demonstreert u graag alle voordelen en mogelijkheden van deze gast informatie App bij u op locatie.

Wilt u een afspraak maken met Wilma om uw voordelen van een eigen gepersonaliseerde Gastgemak App door te nemen? 
wilma@recreatie-apps.nl 

 
Ellen is voor Recreatie-apps verantwoordelijk voor de backoffice van de Gastgemak App.

U kunt bij Ellen terecht voor al uw vragen over de inrichting van uw App, de verschillende presentatiemogelijkheden en uitleg over alle functionaliteiten van de App. Is uw App helemaal ingericht? Dan zal Ellen ervoor zorgen dat uw App bij de Appstore en bij Google Play wordt aangemeld.

Ook verzorgt Ellen graag uw aanvraag voor nieuwe App-kaartjes, flyers en/of posters in allerlei formaten.

Ontbreekt het u aan tijd om uw App zelf te vullen? Ellen kan ook de inrichting voor uw verzorgen. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »