Facility App

Facility app voor camping | bungalowpark | hotel

Hygiëne gegarandeerd!

De facility app van Recreatie-apps kan u helpen bij het zorg dragen voor hygiëne, schoonheid en netheid op uw camping, bungalowpark, in uw hotel hotel of binnen uw andere recreatiebedrijf. Een perfect schoon toiletgebouw en zwembad trekt gasten aan en zorgt voor een onbezorgd vakantiegevoel, terwijl vuilheid het gevoel bij uw park drastisch kan verminderen. Het is niet altijd even gemakkelijk om aan de verwachtingen van uw gasten te voldoen. De facility app of Schoonmaak App biedt echter een scala aan mogelijkheden om wél consequent deze verwachtingen waar te maken. 

Facility app voor de schoonmaak

Maar wat kunt u met de app? U kunt eenvoudig schoonmaaktaken inplannen en schoonmakers zien gemakkelijk wat zij schoon dienen te maken. Het meest handige element uit de facility app is echter dat diezelfde schoonmakers hun schoonmaaktaken ook zelf gereed kunnen melden. Dit is vooral op aankomstdagen erg handig, omdat u nu niet meer over en weer hoeft te bellen met de vraag of een accommodatie gereed is als de gasten al aan de balie staan.

Eenvoudig werkzaamheden plannen

De facility app leent zich ook ontzettend goed om rapportages te maken. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid ingebouwd om klachten aan een schoonmaakster te koppelen of om schoonmaaktijden te registeren. Hiermee kunt u uw personeel nog beter begeleiden en kunt u nog beter en efficiënter plannen. Uiteindelijk zorgt de facility app er hiermee voor dat het schoonmaken zelf minder tijd in beslag gaat nemen, omdat er door het evaluerende en preventieve karakter voor zorgt dat accommodaties en faciliteiten minder snel vies worden. Met andere woorden: er wordt eerder ingegrepen als de app juist gebruikt wordt.

Ook voor uw recreatiebedrijf?

Ziet u de mogelijkheden die de facility app voor uw schoonmaak en Technische Dienst kan bieden ook voor uw recreatiebedrijf? Neem dan nu contact met ons op, zodat we samen naar alle mogelijkheden kunnen kijken!

 

Facility App

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »