Nieuwe versie in ontwikkeling

Versie 1.5 van de Gastgemak App is uit! De volgende handige en / of leuke functionaliteiten zijn toegevoegd aan deze versie:

Meerdere foto's bij faciliteiten & slide-show
Er kunnen standaard 1 of  2 foto's geplaatst worden bij een faciliteit. In versie 1.5 is hier een keuze optie bijgekomen. U kunt nu ook kiezen voor 'meer foto's' waarmee u een foto galerij aan kunt maken. Uw gast kan scrollen door de foto slide-show met een horizontale swipe beweging.

Pushberichten
In de backoffice is een extra tab gemaakt voor het opstellen van tekst voor pushberichten. Per pushbericht kan aangegeven worden wanneer het bericht verzonden dient te worden. Een handige functionaliteit om uw gasten te informeren, herinneren of triggeren! Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

Autorisatie-levels / rollen toevoegen
Omdat de mogelijkheden in de Gastgemak App steeds uitgebreider worden, kunnen we ons voorstellen dat u de toegang tot diverse onderdelen in de App wilt beperken voor bepaalde personen. De beheerder kan in de backoffice nieuwe rollen definiëren inclusief een eigen gebruikersnaam en wachtwoord per rol.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw animatieteam alleen de machtiging verschaffen tot het bewerken van het recreatieprogramma en het inzien en printen van de inschrijvingen. Dit geldt ook voor de bestelmodule en de het beheren van de bestellingen.

 

Meer foto's uploaden voor slide-show
Klik voor een vergroting 

 

 

Pushberichten maken
Klik voor een vergrotinng

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »