Menu

Hotel App

Hotel App: informatief, duidelijk en gastvriendelijk

Een hotel app biedt u de mogelijkheid om mee te gaan met de tijd in uw dienstverlening. De kansen van tegenwoordig, zult u met een app nog makkelijker kunnen benutten.

U ziet het overal om u heen, of het nu bij uw gast in de lobby, uw leverancier of uw concurrent is: het gebruik van apps. Een app om snel iets te regelen, een app om informatie te vinden of een app om iets te kopen of reserveren.

U als hotel wilt uw gasten graag van de meest complete en recente informatie voorzien en u wilt ook dat gasten gemakkelijk en snel een reservering bij u kunnen doen.

Tot slot wilt u goede en snelle service bieden. Een vakantie app is in alle gevallen dé uitkomst. Er zijn namelijk diverse voorbeelden van een app te vinden. Elke app speelt op een ander doel in, maar elke app speelt in op eenvoud, service en uiteindelijk gastvriendelijkheid. Dit zal uw omzet uiteindelijk ten goede komen.

Voor duidelijke informatie

Een duidelijk voorbeeld van een hotel app is de Gastgemak-App. Hiermee kunt u daadkrachtig op duidelijke informatievoorziening en een goede service inspelen. Met deze app kunt u namelijk eenvoudig uw hotelgegevens met uw gasten delen.

Prijzen, kamersoorten, het restaurantmenu, maar ook activiteiten in en buiten het hotel en speciale acties kunt u duidelijk en overzichtelijk presenteren middels deze app. Uw gasten hebben overal alle benodigde informatie ter beschikking, duidelijk en eenvoudig weergegeven.

Uw gasten zullen deze service waarderen en zullen uw gastvriendelijkheid door de app steeds beter weten te waarderen.

Aanjager van service

Een hotel app helpt u uw service te verbeteren. Alleen al door goede informatievoorziening kunt u als hotel goede service bieden.

Een app biedt echter veel meer mogelijkheden om nog meer gastvriendelijkheid te kunnen realiseren en u kunt de informatie altijd eenvoudig up-to-date houden.

Wat is er allemaal mogelijk?

De recreatie app kan ontzettend handig zijn op een heleboel gebieden. Allereerst is de hele app te ontwerpen in jouw eigen huisstijl.

Dat betekent dat de app precies de uitstraling heeft die jij zoekt. Daarnaast kun je zelf de menu-indeling bedenken. Hier kan ook gebruik worden gemaakt van sub-menu's.

Er kunnen foto's en video's in de app worden toegevoegd, er kan een meldingssysteem voor bijvoorbeeld storingen worden aangezet, er kan een inschrijfmogelijkheid voor animatieprogramma's worden toegevoegd en nog veel meer. 

Extra optiemogelijkheden

Onze hotel app heeft nog extra optiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om automatisch animatieprogramma's van verschillende aanbieders te koppelen.

Ook kun je een bestelmodus voor bijvoorbeeld verse broodjes aan de app toevoegen. Ten slotte kun je ook nog handig en gemakkelijk fotoboekjes maken (met kickbackfee voor jou!). Benieuwd naar alle mogelijkheden van de app? Neem dan contact met ons op.

Jouw Hotel App promoten

Soms kost het wat tijd om je gasten te laten wennen aan de nieuwe app. Daarom helpen we je graag bij het promoten en hebben we voor het gemak een aantal promotiepakketten voor je samengesteld.

Binnen no-time is jouw app niet meer weg te denken bij de hotelgasten en wordt hij veel gedownload. Daarnaast is het ook handig om je app te promoten via Facebook en vermeld de app voor campings alvast op de reserveringsbevestiging. Bekijk onze speciale 'promotie' pagina voor meer tips en het bestellen van een promotiepakket!

Promotiepakket bestellen

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van een Hotel App?

Kijk dan eens naar de referenties van de verschillende hotels die al met een app van Recreatie-Apps.nl werken. Hier vindt u verschillende voorbeelden van de mogelijkheden die de Facility Apps u bieden.

Overtuigd?

Neem contact op

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag