Hotel schoonmaak

Uw hotel altijd schoon met de schoonmaak app

U wilt uw gasten zo goed mogelijk van dienst zijn en ze altijd in een brandschone kamer laten verblijven. Voor een bedrijf in de recreatiebranche staan gastvrijheid en service boven aan het lijstje. Graag maken wij het u op het gebied van de hotel schoonmaak wat makkelijker. Via de Schoonmaak App kunt u namelijk snel zien of een accommodatie al schoon is, of er aan gewerkt wordt en wanneer vrijgegeven kan worden. Super handig als het aankomstdag is en vele gasten arriveren eerder dan de officiële aankomsttijd die u hanteert. In een oogopslag ziet u of de kamer al klaar is of dat er nog gewerkt wordt. De schoonmaaksters kunnen zelf in de app een accommodatie vrijgeven. Dat scheelt u weer vele telefoontjes en stress.

Ook handig voor de technische dienst!

De app is niet alleen handig voor de schoonmaak van uw hotel maar ook voor de technische dienst. Wanneer een schoonmaakster in een accommodatie aan het werk is en merkt dat er iets kapot is, mist of niet naar behoren werkt, kan ze dit meteen via een melding in de Schoonmaak App doorgeven aan de Technische Dienst. Naast het real-time kunnen verkrijgen van belangrijke informatie, maakt de Schoonmaak App het mogelijk om rapportages te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om klachten op het gebied van schoonmaak aan een schoonmaakster te koppelen of om de schoonmaaktijden te registeren. Hiermee kunnen de Schoonmaak en Technische Dienst hun werkzaamheden nog beter plannen en inrichten en kunnen de taken nog beter aangestuurd worden. 

Voordelen van de app voor hotel schoonmaak

* Overzicht schoongemaakte en niet-schoongemaakte accommodaties
* Betere service aan uw gasten
* Verbetering kwaliteit van de hotel schoonmaak
* Eenvoudige communicatie met de Technische Dienst
* Efficientere werking van uw Technische Dienst
* Eenvoudige rapportage van de hotel schoonmaak werkzaamheden

Geïnteresseerd? Hier vindt u de prijs van de Schoonmaak App!

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »