Menu

Kampeer App voor optimale gastvriendelijkheid

Voor optimale gastvriendelijkheid

Een kampeer app is dé uitkomst voor campings die zich geheel willen richten op hun gasten. Service, dienstverlening, gastvriendelijkheid en gastgerichtheid zullen exposief stijgen door de introductie van een app die speciaal op de eigen camping gericht is. Een eigen app in uw huisstijl zorgt bovendien voor dat beetje extra beleving, waardoor de vakantie in zijn geheel ook weer nét iets bijzonderder wordt. Wilt u ook optimale gastvriendelijkheid nastreven? Introduceert u dan ook een app voor uw camping!

Bestel uw eigen kampeer app!

Kampeer app: Voor informatievoorziening

Het grootste voordeel en de meeste mogelijkheden van een app liggen misschien wel op het gebied van informatievoorziening. In de kampeer app - die geheel in eigen huisstijl op te maken is - kan namelijk alle informatie aangeboden worden die u ook maar wilt. Wilt u dat uw gasten in hun luie stoel voor de caravan of tent kunnen zien wat de openingstijden zijn? Wilt u af van alle rommelige aanplakbiljetten die het leuke programma van uw recreatieteam net geen eer aan doen? Of wilt u gasten bekend maken met het assortiment van uw campingwinkel of de menukaart van uw restaurant? Presenteer en zet het allemaal in de app! U kunt zelfs pushberichten in de app verspreiden met daarin aanbieding van uw campingwinkel, de receptie, de activiteiten of het restaurant! 

Kampeer app: Voor optimale dienstverlening

Gasttevredenheid bereikt u natuurlijk niet alleen door goede informatievoorziening via de app. De gehele dienstverlening is hiervoor van belang. Deze dienstverlening - service - kunt u ook verbeteren met een app. Denkt u bijvoorbeeld eens aan één van de belangrijkste aspecten van uw camping: schoonmaak en hygiëne. Als dit aspect goed wordt beoordeeld, scoort uw camping vaak al redelijk hoog in beoordelingen. De Schoonmaak App van Receatie Apps maakt het mogelijk om een optimale communicatie met betrekking tot de schoonmaak te bewerkstelligen. Degene die belast is met de schoonmaakplanning, kan per medewerker namelijk gemakkelijk een planning presenteren op de smartphone of tablet van een schoonmaakmedewerker, die deze app ook gebruikt. In de app kan de schoonmaakmedewerker duidelijk en eenvoudig zien wat hij of zij schoon moet maken op een bepaalde dag, bijvoorbeeld een drukke aankomstdag. Het grote voordeel is vervolgens dat diezelfde schoonmaakmedewerker gemakkelijk met één druk op de knop aan kan geven dat de schoonmaak afgerond is. 

Alle mogelijkheden ontdekken?!

Bent u enthousiast geworden over een kampeer app voor uw eigen camping? Neemt u dan eens contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw eigen camping te bekijken.

Wilt u dus weten hoe dit allemaal werkt?

Neem contact op

Kampeer App bestellen

Voordelen

* Stimuleer uw service, dienstverlening, gastvriendelijkheid en gastgerichtheid

* Een app zorgt voor dat beetje extra beleving

* Verschaf goede en duidelijke informatie

* In uw eigen huisstijl op te maken

* Verbeter uw schoonmaak en hygiene met de efficiënte Schoonmaak app

* Uw persoonlijke app werkt omzetverhogend!

Kampeer App

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag