Nieuws

26-27-28 november Recreatie Vakbeurs Hardenberg

09-10-2019

Mogen we u dit jaar ook weer begroeten op onze stand?

Lees Meer

Welkom nieuwe gebruikers!

17-10-2018

De afgelopen maanden zijn er weer heel wat nieuwe gebruikers van de Gastgemak app bijgekomen. We hebben ze even voor u op een rij gezet.

Lees Meer

Is uw app alweer up-to-date?

02-06-2018

Heeft u uw Gastgemak app alweer helemaal up-to-date gemaakt voor het zomerseizoen? De openingstijden bijgewerkt en bijvoorbeeld het nieuwe recreatieprogramma en evenementen toegevoegd?

Lees Meer

Bent u klaar voor de AVG?

24-05-2018

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet AVG, oftewel Algemene Verordening Gegevensbescherming, in. De wet heeft met name invloed op de manier waarop organisaties omgaan met de persoonsgegevens van hun klanten en relaties. Is uw bedrijf al voorbereid op de AVG?

Lees Meer

Meer downloads van uw app?

15-05-2018

Hoe meer downloads van uw app hoe leuker natuurlijk. Graag geven we u een aantal tips om het aantal downloads te vergroten. U wilt toch ook het maximale uit uw app halen?

Lees Meer

Extra service en omzet!

01-05-2018

Kent u de bestelmodule ook al? Een handige optionele toevoeging voor uw eigen Gastgemak App waarmee bijvoorbeeld broodjes en boodschappen besteld kunnen worden.

Lees Meer

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »