Is uw app alweer up-to-date?

02-06-2018

Heeft u uw Gastgemak app alweer helemaal up-to-date gemaakt voor het zomerseizoen? De openingstijden bijgewerkt, de leukste evenementen voor de omgeving toegevoegd en bijvoorbeeld het nieuwe recreatieprogramma toegevoegd? Via een pushbericht kunt u uw gasten zelf attent maken op een activiteit die gaat plaatsvinden.

Ook leuk om te installeren in de app is uw eigen fotoframe. Met het fotoframe kunnen uw gasten via de camera functie in de app een leuke 'Polaroid' foto maken en delen met bijvoorbeeld het thuisfront of via social media. Zo maken uw gasten voor u promotie op Social Media! U kunt hier ook een fotowedstrijd aan koppelen. Meer info over uw eigen fotoframe leest u op pagina 12 van de handleiding.

Heeft u verder nog tips nodig? Wij helpen u graag!

Vorige pagina

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »