Bent u klaar voor de AVG?

24-05-2018

Update nieuwe privacywet 2018 (AVG)

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet AVG, oftewel Algemene Verordening Gegevensbescherming, in. De wet heeft met name invloed op de manier waarop organisaties omgaan met de persoonsgegevens van hun klanten en relaties. Is uw bedrijf al voorbereid op de AVG? Op deze website vindt u een AVG-Update en alles wat van belang is voor uw overeenkomst met Recreatie-apps.nl. Meer informatie>

Bent u klaar voor de AVG?

Ook voor ons betekent de AVG-wetgeving dat er een en ander gaat veranderen. We hebben daarom een verwerkersovereenkomst opgesteld en deze verwerkt in onze algemene voorwaarden. Uiteraard vindt u zowel de vernieuwde algemene voorwaarden als onze privacyverklaring op onze website. 

Bekijk onze algemene voorwaarden 

Veelgestelde vragen

We hopen u op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd omtrent de AVG en wijziging van onze algemene voorwaarden. Op deze website vindt u een antwoord op de meestgestelde vragen met betrekking tot de AVG. Meer informatie

Vorige pagina

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »