Menu

Onze laatste nieuwtjes voor jou op een rijtje

Een complete app voor jouw camping of vakantiepark

Geplaatst: 18-10-2021

Worden er op het park werkzaamheden verricht, is er in de middag een leuke activiteit gepland of wil je nog snel een uitnodiging sturen voor de (kinder)disco? De handige app van Recreatie-Apps is multi-inzetbaar!

App voor campings

De Recreatie-App is een communicatiemiddel waarmee je gasten up-to-date kunt houden van het laatste nieuws, bijvoorbeeld door het plaatsen van een nieuws- of pushbericht.

Nieuws communiceren via de campingapp

Nieuwsberichten kun je inzetten als je bepaalde informatie aan gasten wilt verstrekken, zoals ‘5x de leukste uitjes in de omgeving’ en faciliteiten die in de herfstvakantie open zijn. Geef jouw nieuwsbericht een passende titel, vul de datum in van plaatsen en breng jouw gasten eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws.

(Lokaal) Pushbericht: efficiënt en informatief

Een pushbericht zit net even iets anders in elkaar.  Je moet het zien als een pop-up bericht dat direct getoond wordt wanneer gasten de app hebben opgestart. Met het verzenden van een pushbericht verstrek je belangrijke informatie, zowel aan gasten op het park als gasten die recent het park hebben bezocht. Wil je alleen de lokale gast voorzien van extra informatie? In de Backoffice, het systeem waarmee jij jouw app helemaal naar wens kunt optimaliseren, kun je dit eenvoudig aanvinken.

Vul de verzendtijd en -datum in en breng je parkgasten op de hoogte van het laatste nieuws op en rondom het park.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de app? Neem dan contact met ons op, we vertellen je erg graag meer over!

Bekijk alle nieuwsberichten

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag