Recreatie schoonmaak

De recreatie schoonmaak goed geregeld!

U wilt uw gasten natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn en ze altijd in een brandschone accommodatie laten verblijven. Voor een bedrijf in de recreatiebranche staan gastvrijheid en service boven aan het lijstje. Met onze schoonmaak app maken wij het u op het gebied van de schoonmaak wat makkelijker. Via de Schoonmaak App kunt u namelijk snel zien of een accommodatie al schoon is, of er aan gewerkt wordt en wanneer deze vrijgegeven kan worden. Super handig als het aankomstdag is en vele gasten arriveren eerder dan de officiële aankomsttijd die u hanteert. In een oogopslag ziet u of de kamer al klaar is of dat er nog gewerkt wordt. De schoonmaaksters kunnen zelf in de app een accommodatie vrijgeven. Dat scheelt u weer vele telefoontjes en stress.

Ook handig voor de technische dienst!

De app is niet alleen handig voor de schoonmaak van uw accommodaties maar ook voor de technische dienst. Wanneer een schoonmaakster in een accommodatie aan het werk is en merkt dat er iets kapot is, mist of niet naar behoren werkt, kan ze dit meteen via een melding in de Schoonmaak App doorgeven aan de Technische Dienst. Naast het real-time kunnen verkrijgen van belangrijke informatie, maakt de Schoonmaak App het mogelijk om rapportages te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om klachten op het gebied van schoonmaak aan een schoonmaakster te koppelen of om de schoonmaaktijden te registeren. Hiermee kunnen de Schoonmaak en Technische Dienst hun werkzaamheden nog beter plannen en inrichten en kunnen de taken nog beter aangestuurd worden.

Meer informatie en prijzen

Wilt u meer informatie over de recreatie schoonmaak-app? Neem dan contact met ons op.

De voordelen nog eens op een rij:

* Snel inzicht in schoongemaakte en niet-schoongemaakte accommodaties
* Betere service aan uw gasten
* Betere kwaliteit van de schoonmaak
* Eenvoudige communicatie met de Technische Dienst
* Betere kwaliteit van uw Technische Dienst
* Eenvoudige controle van uw facturen indien u de schoonmaak uitbesteedt

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »