Menu

Alle informatie voor uw gast op één App

Alle informatie op uw recreatiepark App

Tegenwoordig wordt er door veel bedrijven via een App met hun klanten gecommuniceerd. Ook voor campings, hotels en vakantieparken kan een recreatiepark App de uitkomst zijn. Een communicatiemiddel waarmee u gemakkelijk uw gasten informeert en waarbij de gasten u weer kunnen informeren.

De Gastgemak App voor al uw informatie

De recreatiepark App, ook wel Gastgemak App, zorgt ervoor dat u eenvoudig informatie en gegevens met uw gasten deelt over uw vakantiepark, camping of hotel. De vakantie App is een handig en mooi visitekaartje naar uw gasten. In de camping App of hotel App kunt u handige informatie delen als activiteiten, acties, kalenderitems, services en bijvoorbeeld promoties.

Van de plattegrond tot aan broodjes bestellen

Het voordeel van een recreatiepark App is dat u niet meer ingewikkeld hoeft te doen met brochures en printjes. Alle informatie wat betreft uw recreatiepark zet u op de App. Hiermee biedt u een extra service aan de gasten. Uw gasten kunnen via de Gastgemak App de plattegrond van uw park/camping bekijken, broodjes bestellen in de supermarkt, faciliteiten bekijken, activiteiten in de buurt bekijken en zien wanneer de aankomst- en vertrektijden zijn. Dit scheelt u een hoop vragen aan de balie, maar ook voor de gast is het fijn om alles bij de hand te hebben.

Extra service voor uw gasten

We zien dan ook steeds vaker vakantieparken en campings die een App laten ontwikkelen. Deze service die ze aanbieden wordt dan ook zeer gewaardeerd. Een App bespaart u een hoop printjes, maar vooral ook veel tijd. Ook het boeken wordt veel makkelijker gemaakt doordat u alle accommodaties kunt laten zien en gemakkelijk kunt bewerken. Alle informatie deelt u gemakkelijk via de App. Via deze recreatiepark App kunt u er ook voor kiezen dat gasten contact met u op kunnen nemen. Hierdoor zijn de lijntjes korter en het contact veel persoonlijker.

Recreatiepark App

Recreatiepark App – alle informatie in één App

Het voordeel van een eigen Gastgemak App voor uw gasten is dat het zowel een marketinginstrument is als een extra service voor uw gast. We hebben al voor verschillende kampeerterreinen, camperplaatsen, verhuurbureaus, campings, kampeerboerderijen en vakantieparken een recreatiepark App gemaakt. De huidige recreatiemarkt ontwikkeld ontzettend snel. Dit vraagt om nieuwe innovaties en veel meer creativiteit. Om hieraan te voldoen is een recreatie App iets voor u! Zo deelt u alle informatie veel sneller, eenvoudiger én leuker met uw gasten.

Wat kunnen we voor u doen?

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag