Reviews Recreatie-app

 

Graag laten we een aantal enthousiaste gebruikers van onze App aan het woord!

BUNGALOWPARK HOGE HEXEL – LIEREN

Sinds afgelopen seizoen maken wij actief gebruik van de app. Op deze manier bieden we naast onze huidige parkinformatie op papier een moderne vorm van communicatie aan en dit wordt goed ontvangen door gasten. Door de app kunnen wij onze gasten van informatie voorzien die altijd up-to-date is en daarnaast kunnen wij meldingen van gasten effectiever verwerken.

Wij zijn tevreden!

Namens Bungalowpark Hoge Hexel,
Miriam Slomp

COMFORTCAMPING DE BOSGRAAF – LIEREN

Wij gebruiken de app nu 2 seizoenen en zijn erg tevreden.
Het is een gebruiksvriendelijke app en makkelijk in te richten.

Onze gasten hebben de app vaak al voor aankomst gedownload en gebruiken hem volop tijdens het verblijf.

Wij raden de Recreatie-App zeker aan!

Namens team de Bosgraaf
Maxime Bosman


CAMPING EN VAKANTIEPARK DE ZANDERIJ - VOORTHUIZEN 

Ook wij werken sinds kort met de recreatieapp. Hebben best wel even getwijfeld maar zijn echt helemaal om. Direct je gasten informeren met een push bericht, bijvoorbeeld bij een extra leuk evenement of als er een water- of stroomstoring is. Echt ideaal. Iedereen meteen op de hoogte. Kan geen kabelkrant tegenop.

We doen er alles aan om de informatie bij te houden en echt heel veel gasten en belangstellenden hebben de Zanderij-app reeds gedownload.

We krijgen er ook goede reacties op terug. Alles lekker snel. Info op niveau!

Mobiel is van nu en de toekomst toch?

Zijn er blij mee, goede begeleiding vanuit de leverancier. Die zijn altijd bereikbaar. Hulde, echt waar…..

Namens het team De Zanderij

Ab Roos

CAMPING LINDA - WEMELDINGE

Wij gebruiken de app voor onze camping sinds vorig seizoen. Het is leuk om te zien dat de app inmiddels al honderden keren gedownload is.

De inhoud van de app is makkelijk aan te passen en wij zijn ook erg blij met de mogelijkheid om mensen een berichtje te kunnen sturen.

Dit kan gaan om de nieuwe broodaanbieding van het winkeltje tot informatie over fietsverhuur of files onderweg. Er is een keuze om het bericht aan iedereen te sturen die de app heeft gedownload of enkel aan gasten die op de camping zijn. Uit deze mogelijkheid blijkt dat de makers van de app goed meedenken met de branche. Ik weet zeker dat er nog veel downloads zullen volgen dit seizoen en ik verheug mij op de reacties op onze app.

Namens het Team Camping Linda

Eva Kramers


VAKANTIEPARK HERPERDUIN - HERPEN

Eenmaal de knoop doorgehakt om Recreatie-Apps voor vakantiepark Herperduin te gaan gebruiken was de app binnen 14 dagen online. De Beheeromgeving van de app is erg gebruiksvriendelijk en de Inricht-App is een gemakkelijke tool om alle aanpassingen, gemaakt in de beheeromgeving, direct te controleren. Bij vragen staat het team van Recreatie-apps je graag en professioneel te woord. Wij zijn de app sinds de zomervakantie van 2018 gaan gebruiken en de app is nu al niet meer weg te denken uit ons systeem. Broodjes worden online besteld, storingen online gemeld en ons recreatieprogramma is altijd up-to-date in de app. Aanpassingen in de beheeromgeving zijn direct zichtbaar voor onze gasten en foto’s worden mooi weergegeven.

Wij zijn blij met de Recreatie-App! 

Namens het Team Herperduin

Deborah Keukens

 

EUROCAMPING VESSEM - VESSEM

De Recreatie-App is erg gebruiksvriendelijk en altijd in eigen beheer. De aanpassingen die gemaakt worden, worden meteen doorgevoerd en zijn direct terug te zien in de app. Mochten er nog vragen zijn, staan de medewerkers van Recreatie-apps.nl je meteen te woord. De medewerkers zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Sinds het gebruik van de app is deze niet meer weg te denken uit onze onderneming, gasten gebruiken de app om informatie te verkrijgen, maar ook om in te schrijven voor activiteiten.

Voor de meeste ergernissen is een oplossing gevonden, bijvoorbeeld voor het inschrijven van activiteiten: de gasten kunnen dit via de app doen. Het is daardoor veel rustiger op de receptie. Ook gebruiken de gasten de app voor meldingen klein of groot. Op deze manier word je niet gestoord in je werkzaamheden en kun je dit oppakken wanneer je daar tijd voor hebt. Ook bij de reserveringen kun je aangeven dat je een app hebt, zodat de gasten zich al kunnen inlezen en al voorpret kunnen maken. Wanneer de gasten dan arriveren hoef je ze niet alles meer te vertellen, de gasten geven vaak al aan dat ze dit al gelezen of gezien hebben in de app.

Wij zijn erg tevreden over de Recreatie-App en raden hem aan iedereen aan!

Namens het team Eurocamping Vessem

Ralf Driesen
Daphne Bruininx

CAMPINGPARK DE BONGERD- TUITJENHORN

We werken nu al een aantal jaren met de Recreatie-App. Het instellen was vrij eenvoudig. We werden daar goed in begeleid. Sowieso is het contact met de medewerkers van Recreatie-Apps altijd heel prettig. De app is nu goed ingericht en elk jaar kunnen we de vormgeving door middel van nieuwe foto’s opfrissen.

Voor de communicatie met onze gasten is de Recreatie-App heel belangrijk. Het is een laagdrempelig en actueel informatiekanaal. Het Animatieprogramma staat er volledig in en kan ook heel eenvoudig worden aangepast bij wijzigingen. Met Push berichten kunnen we gasten attenderen op wijzigingen. De openingstijden zijn direct aan te passen, zodat de gast altijd de actuele informatie op de smartphone heeft staan. Het is fijn dat we ook kunnen meedenken en aanpassingen in het systeem kunnen voorstellen. Dit maakt dat de App zich kan blijven ontwikkelen naar de wensen van de gebruikers. We vertrouwen er op dat het Recreatie-Apps daardoor zal blijven doorgroeien en verbeteren.

Namens het team Campingpark de Bongerd

Leonie Koomen

AAN NOORDZEE – SINT MAARTENSZEE

We zijn blij met de app!

Het is fijn dat gasten via de app een melding kunnen doen die wij dan direct op de mail ontvangen. Op die manier hoeven gasten niet meteen naar de receptie te komen en kunnen wij snel op een verzoek of een gebrek reageren.

Ook is het fijn dat je de aanwezige (lokale) gasten of alle app gebruikers kunt informeren via de app over bijvoorbeeld een voorspelde heftige storm of een storing op het televisie signaal zodat zij direct op de hoogte zijn. Tevens is het gewoon een service dat gasten via de app alle handige informatie over ons park kunnen vinden.

Namens het team Aan Noordzee

Mirja Klok-Brouwer

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »