Graag laten we een aantal enthousiaste gebruikers van onze App aan het woord!

VAKANTIEPARK HERPERDUIN - HERPEN

Eenmaal de knoop doorgehakt om Recreatie-Apps voor vakantiepark Herperduin te gaan gebruiken was de app binnen 14 dagen online. De Beheeromgeving van de app is erg gebruiksvriendelijk en de Inricht-App is een gemakkelijke tool om alle aanpassingen, gemaakt in de beheeromgeving, direct te controleren. Bij vragen staat het team van Recreatie-apps je graag en professioneel te woord. Wij zijn de app sinds de zomervakantie van 2018 gaan gebruiken en de app is nu al niet meer weg te denken uit ons systeem. Broodjes worden online besteld, storingen online gemeld en ons recreatieprogramma is altijd up-to-date in de app. Aanpassingen in de beheeromgeving zijn direct zichtbaar voor onze gasten en foto’s worden mooi weergegeven.

Wij zijn blij met de Recreatie-App! 

Namens het Team Herperduin

Deborah Keukens

 

EUROCAMPING VESSEM

De Recreatie-App is erg gebruiksvriendelijk en altijd in eigen beheer. De aanpassingen die gemaakt worden, worden meteen doorgevoerd en zijn direct terug te zien in de app. Mochten er nog vragen zijn, staan de medewerkers van Recreatie-apps.nl je meteen te woord. De medewerkers zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Sinds het gebruik van de app is deze niet meer weg te denken uit onze onderneming, gasten gebruiken de app om informatie te verkrijgen, maar ook om in te schrijven voor activiteiten.

Voor de meeste ergernissen is een oplossing gevonden, bijvoorbeeld voor het inschrijven van activiteiten: de gasten kunnen dit via de app doen. Het is daardoor veel rustiger op de receptie. Ook gebruiken de gasten de app voor meldingen klein of groot. Op deze manier word je niet gestoord in je werkzaamheden en kun je dit oppakken wanneer je daar tijd voor hebt. Ook bij de reserveringen kun je aangeven dat je een app hebt, zodat de gasten zich al kunnen inlezen en al voorpret kunnen maken. Wanneer de gasten dan arriveren hoef je ze niet alles meer te vertellen, de gasten geven vaak al aan dat ze dit al gelezen of gezien hebben in de app.

Wij zijn erg tevreden over de Recreatie-App en raden hem aan iedereen aan!

Namens het team Eurocamping Vessem

Ralf Driesen
Daphne Bruininx

CAMPINGPARK DE BONGERD 

We werken nu al een aantal jaren met de Recreatie-App. Het instellen was vrij eenvoudig. We werden daar goed in begeleid. Sowieso is het contact met de medewerkers van Recreatie-Apps altijd heel prettig. De app is nu goed ingericht en elk jaar kunnen we de vormgeving door middel van nieuwe foto’s opfrissen.

Voor de communicatie met onze gasten is de Recreatie-App heel belangrijk. Het is een laagdrempelig en actueel informatiekanaal. Het Animatieprogramma staat er volledig in en kan ook heel eenvoudig worden aangepast bij wijzigingen. Met Push berichten kunnen we gasten attenderen op wijzigingen. De openingstijden zijn direct aan te passen, zodat de gast altijd de actuele informatie op de smartphone heeft staan. Het is fijn dat we ook kunnen meedenken en aanpassingen in het systeem kunnen voorstellen. Dit maakt dat de App zich kan blijven ontwikkelen naar de wensen van de gebruikers. We vertrouwen er op dat het Recreatie-Apps daardoor zal blijven doorgroeien en verbeteren.

Namens het team Campingpark de Bongerd

Leonie Koomen

 


De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »