Schoonmaak App

De Schoonmaak App

Ondersteunt de schoonmaakplanning van uw accommodaties en de werkzaamheden van uw Technische Dienst

U kent het wel. Het is aankomstdag en vele gasten arriveren eerder dan de officiële aankomsttijd die u hanteert. Deze schoonmaak app biedt de oplossing! Gastvrij als u bent, wilt u uw gasten toch zo snel mogelijk gebruik laten maken van hun accommodatie en u stelt alles op alles om dit te bereiken. U moet alleen nog wel weten of de schoonmakers al klaar zijn. Een tijdrovend klusje, want hoevaak komt het niet voor dat u ze probeert te bellen, maar dat ze in alle drukte uw telefoontje niet merken. Met de Schoonmaak App is dit verleden tijd. Via de Schoonmaak App kunt u namelijk snel zien of een accommodatie al vrijgegeven kan worden. De Schoonmaak App is bovendien ontzettend handig voor uw Technische Dienst. Ook zij kunnen deze facility app namelijk overal en altijd raadplegen en direct actie ondernemen, mocht dit nodig zijn.

Mogelijkheden van de Schoonmaak App voor de schoonmaak en het vrijgeven van accommodaties

De Schoonmaak App stelt uw receptionistes in staat om snel te kunnen zien welke accommodaties al schoon zijn gemaakt. Zo kan in één oogopslagbekeken worden of de accommodatie van de gast die aan de balie staat, al vrijgegeven kan worden. Dit is mogelijk doordat elke schoonmaakster in kan loggen op de Schoonmaak App, die gemakkelijk op een mobiele telefoon te installeren is. Eenmaal in het menu, kan de schoonmaakster zien welke accommodaties zij schoon dient te maken. Wanneer de schoonmaakster bij een accommodatie komt, herkent de Schoonmaak App zelf welke accommodatie het betreft. De schoonmaakster geeft vervolgens aan dat ze begonnen is en op het moment dat ze klaar is, kan de schoonmaakster de accommodatie middels een simpele toets op het scherm afmelden. De receptioniste kan op elk gewenst moment nakijken welke accommodaties afgemeld zijn en de gasten zodoende snel richting hun accommodatie sturen.

Mogelijkheden van de Schoonmaak App voor de Technische Dienst

Wanneer een schoonmaakster in een accommodatie aan het werk is en merkt dat er iets kapot is, mist of niet naar behoren werkt, kan ze dit meteen via een melding in de Schoonmaak App doorgeven aan de Technische Dienst. Er kan zelfs een foto bij de tekst worden geplaatst. De Technische Dienst krijgt een melding van dit bericht, kan direct iemand inplannen en het probleem zodoende snel en efficiënt oplossen. Natuurlijk kunnen ook andere afdelingen hun problemen aan de Technische Dienst doorgeven middels de Schoonmaak App. De Schoonmaak App is hierdoor een multifunctionele Recreatie App.


Rapportage-mogelijkheden in de Schoonmaak App

Naast het real-time kunnen verkrijgen van belangrijke informatie, maakt de Schoonmaak App het mogelijk om rapportages te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om klachten op het gebied van schoonmaak aan een schoonmaakster te koppelen of om de schoonmaaktijden te registeren. Hiermee kunnen de Schoonmaak en Technische Dienst hun werkzaamheden nog beter plannen en inrichten en kunnen de taken nog beter aangestuurd worden. Wanneer u een extern schoonmaakbedrijf inhuurt, is het bovendien bijvoorbeeld mogelijk om de facturen en uren direct te controleren. Uiteindelijk zullen al deze mogelijkheden tot een nóg beter resultaat en dus een hogere gasttevredenheid leiden.

 

Neem contact op

Uw voordelen

We hebben ze voor uw op een rijtje gezet
 

* Snel inzicht in schoongemaakte en niet-schoongemaakte accommodaties
* Betere service aan uw gasten
* Betere kwaliteit van de schoonmaak
* Eenvoudige communicatie met de Technische Dienst
* Betere kwaliteit van uw Technische Dienst
* Eenvoudige controle van uw facturen indien u de schoonmaak uitbesteedt
* De mercedes onder de facility apps


Geïnteresseerd?
Hier vindt u de prijs van de Schoonmaak App!

 

 

 

 

                De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »