Stappenplan

Hoe werkt het, een eigen App?

 U ontvangt van Recreatie-apps.nl een link met uw persoonlijke inlogcodes naar uw beheeromgeving. Volgens de handleiding kunt u stapsgewijs invulling gaan geven aan uw Recreatie App. Deze staat vol tips om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

De beheeromgeving is als het ware een barbiepop die u zelf naar eigen wens kunt aankleden en opmaken.Na het invullen van de teksten op de welkom-pagina, het uploaden van sfeerbeelden en uw logo, kunt u de beheeromgeving verder gaan vullen met uw algemene informatie, faciliteiten, en invulling geven aan alle overige functies.

Tijdens de inrichting kunt u eenvoudig gebruik maken van de 'inricht-app'. Met deze nieuwe handige tool ziet u direct hoe uw app er online uit komt te zien!

 

Nu kunnen we uw gepersonaliseerde App gaan aanmelden. U kiest uw eigen naam en levert ons de omschrijving, zoektermen en icoon aan. Wij zullen alles voor u nalopen en indien nodig voorzien van support of advies. 

Achter de schermen dienen wij nog enkele handelingen te verrichten en dan versturen we alle gegevens naar de Stores. Plaatsing in de Google PlayStore duurt gemiddeld 1-2 weken en plaatsing in de AppStore 2 - 4 weken. 
Inrichting uitbesteden

U kunt de inrichting van uw App ook (deels) laten verzorgen door ons. Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een voorstel op maat voor u. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@recreatie-apps.nl.

Inrichtingen verzorgd door Recreatie-Apps kunt u hier bekijken.


Volg Recreatie-Apps ook op Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwe gebruikers van de Gastgemak App? Volg ons dan! 

 

 

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »