Menu

Vakantie App voor ongekend vakantieplezier

Vakantie App voor ongekend vakantieplezier

Een vakantie app is er niet alleen voor uw gasten om zich lekker relaxed langs het zwembad of voor de caravan te vermaken met een spelletje uit de App of Play Store, om contact met het thuisfront te onderhouden via Facebook of om toch nog even het laatste nieuws lezen via één van de vele media die een eigen app hebben ontwikkeld. U kunt een vakantie app namelijk een nieuwe dimensie geven door alle nieuwtjes, weetjes, aanbiedingen en overige informatie via uw eigen app met hen te delen. Op die manier kunt u uw gasten constant inspireren én vermaken, terwijl uw gasten aan de andere kant altijd optimaal geïnformeerd zijn. Twee vliegen in één klap dus!

In uw eigen huisstijl

Recreatie-Apps is een ontwikkelaar van apps en onderdeel van AICN automatisering. Uw app wordt geheel in uw eigen huisstijl gemaakt, met de informatie erin die ú wilt. Wilt u de openingstijden van uw faciliteiten delen met uw gasten? Wilt u uw restaurantmenu aantrekkelijk presenteren? Wilt u het recreatieprogramma voor aankomende week uitbrengen? U kunt het allemaal doen in de Gastgemak-App. Alle informatie is dus in uw eigen huisstijl vorm te geven, met de kleuren, foto's, logo's en opmaak die u wilt!

Goed voor de omzet

U kunt uw gasten niet alleen informeren over allerlei zaken. U kunt uw gasten ook inspireren, enthousiasmeren en activeren. Deel bijvoorbeeld uw acties en aanbiedingen van het restaurant of de supermarkt met een pushbericht in de app, nodig mensen uit om deel te nemen aan de gezellige bingo van vanavond of deel kortingscouponnen voor uw activiteiten. Hiermee activeert u uw gasten, waardoor uw omzet zal stijgen.

Voor ongekende service

Tot slot kunt u met uw eigen app uw service verbeteren. Niet alleen zal uw informatievoorziening als uitstekend beoordeeld worden, maar specifieke vakantie apps zijn ook écht gericht op verbetering van uw organisatie en uiteindelijk uw service. Ontdek hoe ook uw bedrijf kan profiteren van een vakantie app en verbeter uw efficiënte, service en gastgerichtheid!

Laat nu uw eigen vakantie app ontwikkelen! 

Ziet ook u de vele mogelijkheden van uw eigen app? Neem dan contact op met Recreatie-Apps en laat ons samen met u uw eigen app ontwikkelen. U, uw medewerkers én natuurlijk uw gasten zullen een onvergetelijke tijd beleven!

Contact opnemen

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag