Menu

Zoveel gemak voor jouw gast

Alle informatie voor je gasten, makkelijk bij elkaar in één App

Een kadootje voor je gast

Voor je gasten maar zeker ook voor jouzelf.  De Recreatie-App is ideaal om als eigentijds marketing instrument in te zetten. Een eigen App in de Stores is niet alleen makkelijk maar ook een mooi visitekaartje voor je gasten.

Met een eigen CRM beheersysteem beheer je de App helemaal zelf en via de ingebouwde editor is de app volledig in je eigen huisstijl op te maken.

Aankomstdag? Veel sneller met de App!

Welke terugkerende vragen krijg je geregeld van jouw gasten? Openingstijden? Informatie over broodjes bestellen? Samenstelling van het animatieprogramma? Het snelste en leukste antwoord: Download onze App, alles staat erin!

Je hebt de mogelijkheid om bij je faciliteiten alle openingstijden in te voeren, informatie over noodnummers toe te voegen, informatie en tips over de omgeving, etc. Wèg informatieboekje, welkom in de App!

Bespaar op welkomstpakketten

Deel deze informatie simpelweg via de App met je gasten. De aangeboden informatie in de App is bovendien altijd up-to-date. Alle wijzigingen die je doorvoert worden a-la-seconde online in de App verwerkt.

Hoeveel tijd en printjes bespaar je als je bijvoorbeeld de openingstijden aan wilt passen in al je informatiebrochures? Tel uit je winst!

Bespaar op printjes en tijd

Wel eens uitgerekend hoeveel printjes je jaarlijks maakt van jouw recreatieprogramma's? Bespaar tijd en kosten  door via de kalenderfaciliteit het programma te delen met je gasten.

Inschrijvingen zijn per activiteit aan te geven en komen overzichtelijk in de beheeromgeving binnen. Per activiteit print je eenvoudig een lijst met deelnemers. 

En wist je dat de gast zijn inschrijving direct door kan zetten naar zijn privé-Facebook pagina? De App maakt automatisch een bericht aan inclusief jouw website vermelding en logo. Mooie extra reclame!

Promotie via banners en pushberichten

Op elke pagina in de App is het mogelijk een extra promotieboodschap toe te voegen. Zo promoot je bijvoorbeeld het Pizza-buffet in je horeca of vermeld je dat je een leuke korting geeft als je gast een nieuwe boeking maakt.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om (lokale) pushberichten te versturen. Een handige manier om al je gasten snel te informeren bij calamiteiten ('Er is een stroomstoring en er wordt door ons gewerkt aan de oplossing'), of een activiteit ('Over een half uurtje begint het knutseluurtje, iedereen tot 12 jaar is welkom in de recreatieruimte').

Met één druk op de knop zijn al je gasten direct op de hoogte.

Creëer extra service en omzet

Er is binnen de Recreatie-App ook een bestelmodule beschikbaar. De gast kan in deze module zijn bestelling direct online via de App doorgeven. Broodjes, snacks en pizza's zijn in een handomdraai besteld.

Bestellingen komen automatisch in een aparte shop-beheeromgeving binnen inclusief een bevestiging per e-mail. Je kunt jouw bakker of supermarkt een eigen inlogcode geven zodat deze de bestellingen kan beheren en bestellijsten simpel zelf uit kan printen.

Een handige en leuke extra service naar jouw gast met de kans op extra omzet.

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag