Menu

Wat het kost?

We zetten de (aantrekkelijke!) prijzen voor je op een rijtje

Jouw Gastgemak App al vanaf € 20,00 per maand

Met deze tarieven is een eigen App dus ook voor jou binnen handbereik. Niks zelf ontwikkelen, geen dure softwarebureau's: we hebben het wiel al voor je uitgevonden. Het leuke is dat je jouw huisstijl, de inrichting én het beheer van de App wel volledig in eigen hand hebt.  Je betaalt een éénmalige opstart-fee en daarna een vaste maandelijkse bijdrage. En daarmee beschik jij over je eigen gepersonaliseerde Gastgemak App.

Wat je krijgt?

  1. Een eigen back-office toegang, waarmee je jouw App zelf kunt inrichten en beheren. Daar doen we natuurlijk een handleiding bij. 
  2. Een eigen icoon, eigen zoektermen (voor in de Appstores) en omschrijving
  3. We regelen dat de App wordt aangemeld bij Google Playstore en de Appstore.
  4. Je krijgt de juiste links & QR codes naar de App
  5. Bij de 'verzamel'-App krijg je 1000 stuks promotieflyers (gepersonaliseerd) voor jouw gasten.
  6. Tot slot: jouw App is voor iedereen gratis te downloaden

Extra handjes?

We begrijpen dat je het als recreatieondernemer best druk hebt. Dus bieden we je ook graag de helpende hand als je zelf geen tijd hebt om de App in te vullen met teksten en foto's. Je hebt dus de mogelijkheid om dat ook bij ons uit te besteden.

AppStore mogelijkheden

Voor jouw app in de AppStore (Apple/iOS) kies je één van onderstaande opties: 

1) Een eigen Apple Developer account

Dat houdt in dat de App vindbaar is onder jouw eigen bedrijfsnaam en rechtstreeks door jouw gasten wordt gedownload. Omdat dit wel extra kosten met zich meebrengt ($ 99 per jaar die je aan Apple betaalt), hebben we ook een goedkoper alternatief:

2) App in de Recreatie-apps ‘verzamel’-App

In de praktijk kiest je gast in de AppStore voor de Recreatie-App. Na het downloaden heeft je gast de keuze om jouw Park in de App te selecteren.

Download prijslijst

N.B. Bovenstaande geldt alleen voor de Apple Store. In de Google Playstore is jouw App altijd onder je eigen bedrijfsnaam te vinden.

Voor wie?

Voor wie is de App geschikt? Voor recreatiebedrijven; campings, vakantieparken, groepsaccommodaties, maar ook voor hotels, dagrecreatie bedrijven, in & outdoor parken, casino's, musea, zwembaden en wellness.

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag