Referenties van gebruikers

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze Gastgemak App.

Klik hier voor een compleet overzicht van alle gebruikers per provincie.

Ook benieuwd wat onze gebruikers van de App vinden? Lees dan hier de reviews.

Vakantiepark Herperduin

In de App van Vakantiepark Herperduin vindt de gast alle informatie voor een prettig verblijf. Lees o.a. meer over het bestellen van broodjes, de fietsverhuur, openingstijden en meer.

Download de app
Alle info voor een prettig verblijf

Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve laat in de App goed zien aan haar gasten wat er allemaal te doen is op en om de camping. Doordat de App makkelijk is aan te passen is alle info altijd up-to-date.

Download de app
Veel vakantieplezier in Zeeland

Campingpark De Bongerd

Als gast krijg je met behulp van de app een rondleiding over het park én in de omgeving. Alle actuele informatie is eenvoudig terug te vinden.

Download de app
Leid uw gast rond over het park

Eurocamping Vessem

Meer informatie, openingstijden en handige feiten over o.a de faciliteiten zijn direct terug te vinden in de App. Super leuk vooraf of tijdens je verblijf.

Download de app
Check alle faciliteiten in de App

Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck

Kampeerplaatsen, accommodaties, een groepenveld en een jachthaven. In de App is alle informatie snel terug te vinden. Check ook de faciliteiten!

Download de app
Alle mogelijkheden op een rij

Vakantiepark De Heigraaf

De Heigraaf benut alle mogelijkheden van de app en is geheel in 'Heigraaf' style opgemaakt. App is inclusief broodjesservice en recreatieprogramma.

Download de app
App in een unieke stijl!

Ruiterplaat vakanties

Dit verhuurbureau gebruikt de app om haar gasten te informeren. In een oogopslag vind men belangrijke telefoonnummers, openingstijden, nieuwtjes en leuke tips voor de omgeving.

Download de app
Ook handig voor verhuurbureau's

Vakantiepark De Kuilart

Dit grote vakantiepark beschikt ook over een watersport- en partycentrum. In de app vinden gasten alle actuele mogelijkheden en openingstijden van de vele faciliteiten.

Download de app
Presentatie van alle faciliteiten

Camping De Paal

Deze camping heeft alle niveau's in de app goed benut voor de informatievoorziening naar haar gasten. Nuttige informatie maar ook leuke tips zijn eenvoudig terug te vinden.

Download de app
Voor nuttige en leuke informatie

Kampeerboerderij De Straat-Hof

Deze mini-camping informeert gasten met de app over de camping en omgeving en stuurt gasten push-berichten tijdens het verblijf met leuke nieuwtjes.

Download de app
Ook geschikt voor kleine bedrijven

Aan Noordzee

De app van Aan Noordzee wordt gebruikt voor het gemak en de service van de gasten. Naast openingstijden, telefoonnummers, tips voor uitstapjes etc. kan men ook een melding doorgeven.

Download de app
Uw vakantie wordt nog leuker!

Buitenplaats Oudendijke

Een zeer compleet voorbeeld van de app inclusief bestelmodule voor broodjes en streekproducten en een link om direct een vakantie te boeken.

Download de app
Inclusief broodjes bestelmodule

Cnossen Leekstermeer

Via de app kun je een tafel reserveren in het restaurant, een waterportcursus boeken of verse broodjes bestellen. Natuurlijk ook veel informatie in de app over het vakantiepark

Download de app
Reserveer een tafel in het restaurant

Parc Ganuenta

Deze app is handig ter voorbereiding op je vakantie en tijdens je verblijf. Een overzicht van accommodaties en faciliteiten maar ook het bestellen van broodjes en pizza.

Download de app
Handig voor en tijdens het verblijf

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »