Menu

Onze laatste nieuwtjes voor jou op een rijtje

Jouw campingwinkel digitaliseren

Geplaatst: 27-10-2021

Met onze app kan je ook jouw eigen campingwinkel digitaliseren. In onze app hebben wij "De Bestelmodule". Hierin kan jij jouw eigen winkeltjes aanmaken. Heb je een snackbar op jouw camping? In De Bestelmodule kan jij jouw eigen winkeltje aanmaken en hierin alle snacks zetten die af te halen zijn.

Gasten die verblijven op jouw camping kunnen dan in de app een snack bestellen en deze op een gewenst tijdstip afhalen. Tot hoe laat ze kunnen bestellen en op welke tijdstippen de gasten hun snack af kunnen halen, dat bepaal jij.

De klant kan direct via iDEAL afrekenen. Snel en handig! Wil je de gasten de mogelijkheid geven om ook contant te laten betalen? Dit kan je in de app ook instellen. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk! Zo heb jij altijd de controle in handen. 

Wil je ook een winkeltje aanmaken om broodjes te verkopen? Dat kan. Je kan meerdere winkeltjes aanmaken. Verkoop jij handdoek arrangementen die je bij de receptie op kan halen? Zet ze in de app. Maak het jezelf en ook de gast makkelijker met de Recreatie-App!

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag