Menu

Onze laatste nieuwtjes voor jou op een rijtje

Is jouw app al klaar voor het nieuwe seizoen?

Geplaatst: 21-02-2023

Het nieuwe vakantieseizoen nadert, alle voorbereidingen op het park worden getroffen. Maar denk je ook aan je eigen camping-app, dat die ook up-to-date is? Zo krijgen je gasten altijd de juiste informatie en blijft jouw app dagelijks in gebruik. Maar hoe maak je jouw camping-app klaar voor het nieuwe seizoen? Recreatie-Apps geeft jou een aantal handige tips waarmee je jouw app weer tot in de puntjes klaarmaakt voor het nieuwe seizoen.

Nieuwe Look & Feel

Ook Recreatie-Apps bereidt zich voor op het nieuwe seizoen en heeft onlangs een nieuwe Look & Feel van de app uitgebracht. Met de nieuwe Look & Feel ziet jouw app er nog strakker uit.

Om een indruk te krijgen van de nieuwe Look & Feel kun je bijvoorbeeld de app van Buitenplaats De Mechelerhof downloaden. 

Foto’s vernieuwen

in de nieuwe look & feel wordt veel met beeldmateriaal gewerkt, dus extra belangrijk om hier even goed naar te kijken. Een nieuwe look, een nieuwe feeling. Dat geldt ook voor gasten. Zodra zij een app zien met geüpdatete foto’s krijgen zij ook het idee dat er elk seizoen aandachtig naar de app wordt gekeken, en dat er dus de juiste informatie in wordt vermeld. Het updaten van foto’s kost weinig tijd, maar heeft wel heel invloed op de uitstraling van jouw app. Zeker meenemen dus!

Plaats het animatieprogramma in de app

Een van voornaamste reden dat gasten een camping-app gebruiken is omdat je een compleet beeld krijgt van wat te doen is op het park. Gasten vinden het fijn als zij in een oogopslag weten waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. Mocht je dus voor het aankomende seizoen een nieuw animatieprogramma hebben samengesteld, laat deze dan ook prominent in de app voorkomen.

Heb je het animatieprogramma op je website site staan? Vanuit de app kun je eenvoudig naar de webpagina linken waar het animatieprogramma op staat. Of heb je het animatieprogramma in een PDF staan? Ook dan zijn er mogelijkheden om het animatieprogramma te tonen. Overigens hebben we met een aantal animatiebedrijven een koppeling gerealiseerd waarmee jouw programma doorgezet wordt naar jouw app. Er zijn dus genoeg mogelijkheden!

Wil je het animatieprogramma inladen? Recreatie-Apps help je hier graag mee.

Nieuwe omgevingstips

Jaarlijks komen er weer nieuwe activiteiten in de omgeving die goed scoren of leuk worden gevonden door de gasten die naar jouw park trekken. Om altijd het beste aanbod te hebben van de leukste tips in de omgeving, raden wij je aan om eens te kijken of er nieuwe activiteiten te doen zijn. Neem bijvoorbeeld Tripadvisor als voorbeeld. Zij tonen op haar website altijd een passend aanbod van de leukste tips in de omgeving. Zodra gasten zoeken naar bijvoorbeeld ‘de leukste tips in Brabant’ belanden ze al snel op de website van Tripadvisor. Onderzoek dus zeker of er nieuwe tips in de omgeving zijn. Vervolgens benoem je die in je app en heb je voor jouw gasten altijd een overzicht met de leukste tips.

Bekijk alle nieuwsberichten

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag