Dé App voor de recreatieondernemer

Dé App voor de recreatieondernemer

Tegenwoordig kunt u als recreatieondernemer bijna niet meer zonder een eigen App. Het is niet alleen heel handig voor uw gasten maar ook voor u zelf! Graag vertellen wij u wat meer over onze Gastgemak App voor campings, vakantieparken en hotels, kortom voor elke recreatieondernemer. Inmiddels heeft de Gastgemak al meer dan 230 gebruikers. Bekijk de referenties voor de recreatieondernemer.

Onze Gastgemak App

Een goede App is voor elk recreatiebedrijf anders, omdat elk bedrijf een andere, eigen, identiteit heeft. Een App voor de recreatieondernemer is informatief zijn, maar ook activerend, kostenbesparend of omzetverhogend. RecreatieApps.nl stelt de kenmerken van uw eigen, unieke camping centraal.

Informatief

De recreatiepark App kan uw gasten alle informatie verschaffen die ze nodig hebben voor hun verblijf met bijvoorbeeld een duidelijke plattegrond, een handig overzicht van alle faciliteiten en hun openingstijden, het recreatieprogramma en informatie over de omgeving zal veel gasten aanspreken. Deze service zal zeker gewaardeerd worden, zeker als men niet elke keer naar de receptie hoeft te lopen. 

Activerend

Naast informatief, is een goede App voor de recreatieondernemer activerend. Stelt u zich voor dat u uw gasten elk moment van de dag met de Camping App kunt bereiken en dat u uw gasten terwijl ze heerlijk voor hun tent of caravan in de zon zitten, kunt enthousiasmeren om uw heerlijke restaurantmenu vanavond te komen nuttigen in uw restaurant. Ze kunnen eenvoudig een tafeltje reserveren of u maakt het uw gasten heel makkelijk en aantrekkelijk om zich in te schrijven voor de activiteiten uit uw activiteitenprogramma. 

Handig bij uw werkzaamheden

Een App voor de recreatieondernemer is ook handig voor uw medewerkers. De Schoonmaak App van RecreatieApps.nl is hiervan een goed voorbeeld. Hiermee kunnen receptionistes en schoonmaaksters op een handige manier met elkaar in contact staan over schoon te maken accommodaties maar kunnen zij de technische dienst ook gemakkelijk informeren over reperaties die uitgevoerd moeten worden. Klik hier voor meer informatie.... Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot een Broodjesservice app waarbij de bakker of supermarkt de broodjes voor uw gasten klaar kan leggen via de bestellingen via de App.

Meer informatie over de app voor de recreatieondernemer?

Wilt u dé App voor de recreatieondernemer ook hebben voor uw recreatiebedrijf? 

Neem dan contact op

app voor de recreatieondernemer

De huidige recreatiemarkt vraagt meer creativiteit en innovativiteit. Uw gasten verwachten steeds meer informatie en steeds sneller.

Om recreatieondernemers te kunnen ondersteunen in deze behoefte heeft AICN met Recreatie-apps.nl de Gastgemak App ontwikkeld. Met de Gastgemak App houdt u uw gasten op een leuke en makkelijke manier op de hoogte!

Meer info »