Menu

Dé app voor de recreatieondernemer

Dé App voor de recreatieondernemer

Tegenwoordig kunt u als recreatieondernemer bijna niet meer zonder een eigen App. Het is niet alleen heel handig voor uw gasten maar ook voor u zelf! Graag vertellen wij u wat meer over onze Gastgemak App voor campings, vakantieparken en hotels, kortom voor elke recreatieondernemer. Inmiddels heeft de Gastgemak al meer dan 230 gebruikers. Bekijk de referenties voor de recreatieondernemer.

Onze Gastgemak App

Een goede App is voor elk recreatiebedrijf anders, omdat elk bedrijf een andere, eigen, identiteit heeft. Een App voor de recreatieondernemer is informatief zijn, maar ook activerend, kostenbesparend of omzetverhogend. RecreatieApps.nl stelt de kenmerken van uw eigen, unieke camping centraal.

Informatief

De recreatiepark App kan uw gasten alle informatie verschaffen die ze nodig hebben voor hun verblijf met bijvoorbeeld een duidelijke plattegrond, een handig overzicht van alle faciliteiten en hun openingstijden, het recreatieprogramma en informatie over de omgeving zal veel gasten aanspreken. Deze service zal zeker gewaardeerd worden, zeker als men niet elke keer naar de receptie hoeft te lopen. 

Activerend

Naast informatief, is een goede App voor de recreatieondernemer activerend. Stelt u zich voor dat u uw gasten elk moment van de dag met de Camping App kunt bereiken en dat u uw gasten terwijl ze heerlijk voor hun tent of caravan in de zon zitten, kunt enthousiasmeren om uw heerlijke restaurantmenu vanavond te komen nuttigen in uw restaurant. Ze kunnen eenvoudig een tafeltje reserveren of u maakt het uw gasten heel makkelijk en aantrekkelijk om zich in te schrijven voor de activiteiten uit uw activiteitenprogramma. 

Meer informatie over de app voor de recreatieondernemer?

Wilt u dé App voor de recreatieondernemer ook hebben voor uw recreatiebedrijf? 

Neem contact op

app voor de recreatieondernemer

200+ recreatiebedrijven ervaren het gemak van een eigen App

Bekijk alle reviews

Ook weten hoe jouw recreatiebedrijf profiteert van een eigen app?

 

Demo aanvraag